Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Mažoret show u Kotoribi: Elegantna sinergija pokreta i boja - mažoretkinje oduševile publiku
E.M.

kotoripske mažoretkinje

VIDEO I FOTO Mažoret show u Kotoribi: Elegantna sinergija pokreta i boja - mažoretkinje oduševile publiku

Mažoretkinje su zasjale u predivnim uniformama raznih boja, kreativnim frizurama i osmjesima koji su obasjali njihova lica

U sportskoj dvorani OŠ Jože Horvata u Kotoribi, 16. Mažoret show je obasjao pozornicu sjajem i elegancijom. Organiziran od strane mažoretkinja Kotoribe, ovaj događaj okupio je talentirane izvođačice iz različitih mjesta, stvarajući pravo vizualno i umjetničko iskustvo. 

VIDEO I FOTO Mažoret show u Kotoribi: Elegantna sinergija pokreta i boja - mažoretkinje oduševile publiku Fotogalerija

Na samom početku sve prisutne pozdravili su predsjednica domaćih mažoretkinja Kristina Čižmešija i načelnik Dario Friščić, dok je program odlično vodila Diana Sarek.

Spektakl je započeo defileom svih timova, a zajednički ulazak u dvoranu bio je prava uvertira u ono što će uslijediti. Mažoretkinje su zasjale u predivnim uniformama raznih boja, kreativnim frizurama i osmjesima koji su obasjali njihova lica.

Pored domaćih mažoretkinja, program su obogatile i sudionice iz drugih mjesta: Male Subotice, Nedelišća, Selnice, Udruga Luna Gornji Mihaljevec, Varaždinske mažoretkinje, mažoretkinje iz Donjeg Kraljevca, Sesveta, Čakovečke mažoretkinje te Mažoretkinje i Twirling Klub Goričan.

Publika, koja je bila dobro raspoložena i prepuna podrške, nagradila je izvanredne nastupe pljeskom. Mažoretkinje su oduševile prisutne svojim preciznim koreografijama i vještinom baratanja štapovima, pomponima i drugim rekvizitima.

16. Mažoret Show u Kotoribi je još jednom potvrdio da su mažoretkinje prava umjetnička snaga koja spaja eleganciju i izražajnost kroz svoje izvedbe. 

picture

 

 

 

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video