Vijesti / Društvo
Društvo
RUČAK ZA HEROJE  Obiteljskim ručkom zahvalili herojima koji su svojim angažmanom pomogli u obrani od nabujale Drave
MH

SVAKA IM ČAST!

RUČAK ZA HEROJE Obiteljskim ručkom zahvalili herojima koji su svojim angažmanom pomogli u obrani od nabujale Drave

Zahvaljujući herojima Pušćine su 5. i 6. kolovoza uspješno obranjene od poplave

Općina Nedelišće, zajedno s Turističkom zajednicom i Pansionom Mamica, srdačno je ugostila istinske heroje Pušćina, hrabre muškarce i žene koji su svojom neustrašivom hrabrošću i nesebičnim trudom spriječili potencijalno katastrofalne posljedice poplave tijekom vikenda 5. i 6. kolovoza.

ZAHVALILI IM Ručak za istinske heroje Pušćina Fotogalerija

U znak zahvalnosti i poštovanja prema njihovom nesebičnom doprinosu, organiziran je poseban "Obiteljski ručak za heroje Pušćina" koji se održava danas, u nedjelju 17. rujna, sve do 19 sati. 

Ovaj srdačan skup bio je prilika da se zajednica zahvali svim hrabrim ljudima koji su stali u obranu Pušćina od prijetnje poplave. Okupljene su pozdravili načelnik Općine Nedelišće Nikola Novak, predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Pušćine Zoran Dragutin Marciuš te Žarko Nedeljko ispred Pansiona Mamica, koji je naglasio da se upravo tijekom vikenda 5. i 6. kolovoza, kad su građani pokazali zajedništvo, rodila ova ideja o ručku za heroje.

- Hvala svima koji su sudjelovali u obrani Pušćina od poplave. Brojni su se uključili te hrabro i bez zadrške pomagali kako bi se spriječila velika katastrofa. Stoga smo odlučili organizirati ovaj obiteljski ručak za heroje kako bi vam zahvalili, ali se i podružili, rekao je Marciuš.  

- Ovom prilikom želimo vam zahvaliti na doprinosu koji ste dali u obrani od poplave. Nikome nije bilo teško ostaviti svoje obaveze, dići se iz kreveta u noći, i doći pomoći, te smo zahvaljujući velikom odazivu uspješno sanirali nasip koji je propuštao na nekoliko mjesta te spriječili ono najgore, rekao je načelnik Novak te najavio daljnje radove na učvršćivanju te izgradnji nasipa. 

U ugodnom ozračju obiteljskog okupljanja, uz ukusnu hranu, osvježavajuće piće i veselu glazbu, prilika je to da se slave hrabri heroji koji su se ujedinili u teškim vremenima i čvrsto stali u obranu svog kraja od poplave. 

Najnovije

Reci što misliš!