Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Učenici Srednje škole Prelog u središtu Čakovca napravili pravi  gastro show
eMedjimurje

GASTROMANIJA

VIDEO I FOTO Učenici Srednje škole Prelog u središtu Čakovca napravili pravi gastro show

Na atraktivan način promovirali svoja zanimanja

U središtu Čakovca održana je još jedna Gastromanija. Učenici Srednje škole Prelog, uz podršku svojih nastavnika, još jednom su pokazali što znaju i umiju.

Gastromanija 2023 Fotogalerija

Pripremili su bograč, nudili finger food, kukuružnjaču i zlevanku to go, radili koktele i slastičarske delicije te još mnogo toga. Ujedno su predstavili rad Učeničke zadruge „Drava”, a bila je to i prilika da zainteresirani građani, te budući učenici, saznaju koje sve obrazovne programe nudi ova renomirana škola koja se može pohvaliti i sudjelovanjem u brojnim projektima te međunarodnim natjecanjima. 

Riječ je o manifestaciji koju je Srednja škola Prelog pokrenula 2014. godine, a održava se svake godine u proljeće u Prelogu ili u Čakovcu. Kroz nju se želi javnosti  pokazati prije svega dobri duh i energija kojom zrače.

Naime, Srednja škola Prelog vrlo je jedinstvena škola u kojoj u slozi i sinergiji žive učenici kuhari, konobari, slastičari, turističko hotelijerski komercijalisti, pekari, mesari, pomoćni kuhari slastičari, pomoćni konobari te gimnazijalci i ekonomisti. Poznati po brojnim projektima, putovanjima, natjecanjima, ali i pozitivnoj atmosferi i profesionalnosti, dio toga donijeli su i u Čakovec, kako bi obogatili Dane grada. 

Kako je bilo na ovogodišnjoj Gastromaniji pogledajte u našem videu i fotogaleriji

picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!