Vijesti / Društvo
Društvo
VEČERA ZA PET Pobjednica u jubilarnoj epizodi je Sanja Novak, naša Marija Marina Levanić iz Pušćina na četvrtom mjestu
RTL

FINE DELICIJE

VEČERA ZA PET Pobjednica u jubilarnoj epizodi je Sanja Novak, naša Marija Marina Levanić iz Pušćina na četvrtom mjestu

Pobjednica u jubilarnoj epizodi je Sanja Novak: 'Prvi put sam nešto u životu osvojila, nagradu ću podijeliti s djecom!'

Pobjednicom u jubilarnoj, 500. epizodi 'Večere za 5 na selu' proglašena je prodavačica Sanja Novak. Za svoju večeru osvojila je 38 bodova te je za svega jedan bod bila bolja od drugoplasiranog Alena. Treće mjesto osvojila je Olgica, a četvrto Marina. Najmanje bodova u ovotjednoj 'Večeri za 5 na selu' osvojila je Vesna.

"Nisam se nadala stvarno, prvi put da sam nešto u životu osvojila. Presretna sam stvarno evo, hvala ekipi. Nagradu ću potrošiti i podijeliti s djecom, njima ide veliki dio kolača", otkrila je pobjednica Sanja.

Inače, umirovljenica Marija Marina Levanić iz Pušćina ugostila je protukandidate posljednjeg dana varaždinskog tjedna 'Večere za 5 na selu'. Pripravu večere Marina je započela pripravom deserta kojeg je poetično nazvala Sunce za kraj dana.

"Mogla bi tu biti zlevanka međimurska", procijenila je Sanja, a složila se i Vesna - koja je najavila da je to jelo jako ukusno. Uslijedila je priprava predjela i Pretepenih jastučića.

"Zagonetno, ali možda bi to mogli biti štrukli sa sirom", prognozirala je Vesna predjelo. Jednostavno, a fino posljednje je čega se Marina prihvatila u pripravi svoje večere. "Svinjetina, junetina, možda neki gulaš?", zapitao se Alen. Nakon što je Marina pripravila i glavno jelo, prihvatila se spremanja stola, a ekipa je u kombiju podijelila visoka očekivanja od Marine.

Domaćica Marina dočekala ih je s prigodnim aperitivima, sjajno raspoložena. Viljamovka, golfer (liker od kadulje), liker od jagode te liker od rum kokosa. "Doček je bio topao i ugodan, osjećala sam se kao da sam došla kod svoje mame", komentirala je doček Olgica. "Lijepo nas je dočekala i ugostila", dodala je Sanja.

Aperitiv je ekipi dobro sjeo, a onda je uslijedilo predjelo - Pretepeni jastučići. "Izgled predjela bio je jednostavan i starinski", komentirala je Sanja predjelo. "Meni je bilo sve super", zaključila je o predjelu Vesna.

Jednostavno, a fino - glavno jelo iduće je stiglo na stol. "Glavno jelo vizualno jednostavno, lijepo i obilno", komentirala je Olgica jelo. "Vidjelo se da je sposobna domaćica, trgance treba napraviti i to jako cijenim. Sve je bilo super, nemam prigovor ni na što osim možda količine", dodala je medicinska sestra.

Desert Sunce za kraj dana posljednji je stigao na stol. Kukuruzna zlevanka s orasima i domaćim pekmezom svidio se ekipi. Sanja je pohvalila izgled deserta, a složile su se i Olgica i Vesna. "Sam desert je bio suh, ni džem nije pomogao", dodala je Olgica. "Meni nije odgovarao tako suh", izjavio je, pak, Alen.

Iako desert i nije baš oduševio ekipu, dobrog raspoloženja nije nedostajalo, a svakako je tome doprinio i kreativni Marinin poklon iznenađenja za cijelu ekipu. Nakon puzzli, na red je došla i njezina nagradna igra za protukandidate. U Marininoj nagradnoj igri iznenađenja pobijedio je Alen. Dobio je poklon bon za masažu u salon kod njezine snahe. "Bilo je to skroz ok, nemam zamjerki na to", izjavila je Olgica.

Marina je u konačnici za svoju večeru osvojila dvije osmice, jednu devetku te jednu desetku. Osvojila je 35 bodova te tako završila na četvrtom mjestu.

'Večeru za 5 na selu' gledajte na RTL-u svakim radnim danom od 20.15 sati. Emisiju možete gledati i na PLAYU.


 

Najnovije

Reci što misliš!