Vijesti / Društvo
Društvo
IMAMO POBJEDNIKE Najmaturanti su Stela Lovrec i Karlo Beličanec, a najrazred 4c Gimnazije Josipa Slavenskog!
eMedjimurje

COOLIJADA

IMAMO POBJEDNIKE Najmaturanti su Stela Lovrec i Karlo Beličanec, a najrazred 4c Gimnazije Josipa Slavenskog!

Više od tisuću maturanata je zajedno sa svojim profesorima sudjelovalo u mimohodu koji je krenuo od ETŠ Čakovec pa sve do SRC- a Mladost

Upravo su se na SRC-u Mladost dodjeljivale nagrade za najmaturante. Tako je za najmaturanta proglašen Karlo Beličanec iz 4a Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec kojem je u ime Grada Preloga nagradu uručila Tamara Trupković, dok je za najmaturanticu proglašena Stela Lovrec iz 3k Gospodarske škole, a nagradu joj je uručio gradonačelnik Murskog Središća, Dražen Srpak.

Maturanti Fotogalerija

Nagrađeni su i razredni odjeli najmaturantice i najmaturanta, a njima je nagrade u ime Grada Čakovca dodijelio Igor Mesarić, voditelj Odsjeka za obrazovanje.

Dok je za najoriginalniji razred proglašen 4c Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, a njima je nagradu uručila Nives Kolarić Strah, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Međimurske županije.

Program je vodila Ilona Gavez, a nakon dodjeljivanja nagrada slijedi druženje, zabava i proslava uspješnog školovanja i ovih posljednjih srednjoškolskih dana. 

Najnovije

Reci što misliš!