Vijesti / Društvo
Društvo
VELIKA FOTOGALERIJA Šesti Festival sporta u Čakovcu podržao i olimpijac Filip Ude
MH

'ČAKOVEC ŽIVI SPORT'

VELIKA FOTOGALERIJA Šesti Festival sporta u Čakovcu podržao i olimpijac Filip Ude

Festival sporta posebno je bio zanimljiv vrtićarcima

Čakovec živi sport Fotogalerija

Kako uživo izgleda nogomet, košarka, rukomet, odbojka, judo, tenis, gimnastika, rolanje ili stolni tenis predstavljeno je na mini sportskim borilištima u samom središtu Čakovcu, u četvrtak 25. svibnja. Naime, u sklopu proslave Dana Grada po šesti puta u prijepodnevnim je satima održan festival sporta "Čakovec živi sport". Na već tradicionalnoj manifestaciji čakovečki sportski klubovi predstavili su svoje aktivnosti na štandovima i sportskim poligonima u samom srcu grada. 

Na štandovima ispred Doma Sindikata i na potezu prema Perivoju Zrinski predstavnici sportskih klubova dijelili su letke, promo materijale, predstavljali sportske rekvizite, dok su se na ekranima vrtjeti promo spotovi te isječci s natjecanja. 

SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA

U sklopu Festivala sporta održana je i Županijska smotra učeničkih zadruga. Organizator i škola domaćin je i ove godine Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec sa svojom Učeničkom zadrugom “Fijolica”, uz pokroviteljstvo Turističke zajednice grada Čakovca i osnivača, Grada Čakovca.

Pored „Fijolice”, učeničke zadruge škole domaćina na smotri su se predstavile i učeničke zadruge „Čmelica” Treće osnovne škole Čakovec, „Klopotec” Osnovne škole Gornji Mihaljevec, „Ftičeki” Osnovne škole Belica, „Kušlec” Osnovne škole Kuršanec i „Tinček” Osnovne škole Sveti Martin na Muri.

Velik broj sugrađana i gostiju tim je povodom stigao u Čakovec, dao podršku svim sudionicima, razgledao i kupio pokoji proizvod učeničkih zadruga međimurskih škola.

 

Najnovije

Reci što misliš!