Coolijada 2013.: Izbor najmaturanta / najmaturantice

I ove godine iz svakog razrednog odjela bira se dvoje učenika koji će biti kandidati za najmaturanta/najmaturanticu također će u svakoj školi biti će postavljena glasačka kutija u koju će se ubacivati glasački listići, koji će biti objavljeni u lokalnim novinama.


Proslava Dana maturanata završit će 17. svibnja 2013. godine kod SRC-a “Mladost”
u Čakovcu glazbenim nastupom  bendova sastavljenih od srednjoškolaca, za koju prigodu je organizacijski odbor svim maturantima osigurao besplatna bezalkoholna pića sponzora. Prije završne proslave ulicama Grada Čakovca organiziran je mimohod maturanata uz okupljanje ispred Srednje ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu.

Kao i prethodnih godina najmaturant i najmaturantica biti će nagrađeni vrijednim nagradama – tablet računalima, a njihovi razredi ulaznicama za “Gradske bazene Marije Ružić” u Čakovcu. Osim spomenutog birat će se “razred plus” koji će biti nagrađen cjelodnevnim  izletom u “Toplice Sveti Martin”.

Kriteriji za proglašenje “razreda plus” biti će pozitivno ponašanje pojedinaca, ali i kolektiva (razreda) za vrijeme trajanja akcije, kao i izgled i kreativnost kod izrade maturantske odore.

U suradnji s lokalnom televizijom “Srce TV”, portalu “eMedjimurje.hr” objavlja slike predloženih natjecatelja za izbor najmaturanta/najmaturantice:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije