Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Izgleda super - uređen sportski park u Peklenici!
Međimurska županija

moderno igralište s tribinama

FOTO Izgleda super - uređen sportski park u Peklenici!

Uređen sportski park u Peklenici

- Nakon uređenog sportskog igrališta u Knezovcu, košarkaškog igrališta u Šenkovcu, završene atletske staze u Belici, postavljene rasvjete na nogometnom igralištu u Donjem Hrašćanu, izgrađenih sportskih terena u Gornjem Mihaljevcu, završeno je i moderno multifunkcionalno igralište s manjim tribinama kod područne škole Peklenica.

Uređen sportski park u Peklenici Fotogalerija

Projektom uređenja s odbojkaškim i košarkaškim igralištem, obuhvaćeno je asfaltiranje terena, izgradile su se manje tribine, uredile pristupne i okolne staze, postavili pločnici te uredila zelena površina uz igralište te opremilo s golovima, košom i opremom za odbojku, a kako bi učenici mogli neometano uživati u sportskim igrama, postavila se i zaštitna mreža oko igrališta.

Na postojećem malonogometnom igralištu, postavili su se novi nogometni golovi, a u suradnji s Mjesnim odborom Peklenica, dogovoreno je kako će se narednih dana dodatno urediti nogometno igralište i iscrtati linije.

U dogovoru s Osnovnom školom, slijedi i postavljanje videonadzora ispred škole u Murskom Središću - objavio je župan Posavec na Facebooku.

Najnovije

Reci što misliš!