Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Donje Međimurje bogatije za 36 novih vatrogasaca
VZMŽ

ODRŽANA OBUKA

FOTO Donje Međimurje bogatije za 36 novih vatrogasaca

Donje Međimurje bogatije za 36 novih vatrogasaca

- U Palinovcu je u razdoblju od 6. do 25. ožujka održana obuka za zvanje „Vatrogasac“ kojeg je organizirala Vatrogasna zajednica Međimurske županije, uz domaćinstvo DVD-a Palinovec. Obuku je uspješno završilo 36 polaznika.

Obuku za zvanje vatrogasac pohađali su članovi iz DVD-a Palinovec, DVD-a Donji Kraljevec,DVD-a Donji Hrašćan, DVD-a Sveti Juraj u Trnju, DVD-a Goričan, DVD-a Čukovec, DVD-a  Donji Mihaljevec, DVD-a Sveta Marija, DVD-a Kotoriba, DVD-a Donja Dubrava i DVD-a Donji Vidovec.

Po završetku ispita polaznike je pozdravio predsjednik ispitne komisije i tajnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Nikola Besedić, a zapovjednik Robert Meglić je polaznike promovirao u zvanje „Vatrogasac“

Obuka se održavala u domu kulture Palinovec te se je tajnik Vatrogasne zajednice Međimurske županije  zahvalio predsjedniku mjesnog odbora Vladimiru Sabol na ustupljenim prostorijama.

Polaznike je pozdravio i predsjednik Vatrogasne zajednice Međimurske županije Mario Medved te im je čestitao na uspješno položenim ispitima i stjecanju zvanja „Vatrogasac“, i ujedno svima zaželio da svoje znanje prenose na kolege vatrogasce u matičnim društvima te da se i dalje usavršavaju.

Polaznike je u ime domaćina pozdravio predsjednik DVD- a Palinovec Franjo Jančec. Zapovjednik VZO Donji Kraljevec Marijan Blažeka pridružio se čestitkama novoosposobljenim vatrogascima.

Predavači koji su održali predavanja, vježbe i ispite bili su: Mladen Kanižaj, Nikola Besedić, Tomislav Faić, Leon Krištofić, Hrvoje Novaković, Franjo Jančec, Miroslav Oreški i Ivan Petar Srpak. Nakon službenog dijela DVD Palinovec je pripremio mali domjenak za sve polaznike obuke.

Najnovije

Reci što misliš!