Vijesti / Društvo
Društvo
KRIŽNI PUT MLADIH Međimurske župe ugostile tristotinjak mladih hodočasnika iz naše biskupije
I bit ćete mi svjedoci/Facebook

predah u belici

KRIŽNI PUT MLADIH Međimurske župe ugostile tristotinjak mladih hodočasnika iz naše biskupije

Sudionici Križnog puta mladih prkosili kiši... Odmorit će u Belici i sutra nastavljaju do Svetog Jurja na Bregu

U jutarnjim satima ove subote, 25. ožujka započeo je 2️3. Križni put mladih Varaždinske biskupije koji se ove godine održava u Međimurju. Pobožnost kojoj se priključilo dvije do tri stotine dobro raspoloženih ljudi odvija se pod geslom "Neka mi bude po riječi tvojoj".

Križni put mladih Fotogalerija

Mladi su se od Župe Mala Subotica zaputili križnim postajama sve do Župe Uznesenja blažene Djevice Marije - Belica u kojoj će prenoćiti, a put nastavljaju sutra sve do Župe Sveti Juraj na Bregu gdje će u 18 sati misno slavlje predvoditi varaždinski biskup Bože Radoš.

Križni put započeo je u župnoj crkvi u Maloj Subotici, a završio u Belici. Župa Belica predvođena svećenikom Karlom Kruljcem, potpomognuta Općinom Belica i udrugama, organizirala je večeru, noćenje i doručak za hodočasnike cijele biskupije. Po običaju za okrijepu pobrinuli su se članovi UDVDR Belica predvođeni predsjednikom Dejanom Janušićem, Franjom Sklepićem - Ferencom, Ivanom Soldatom - Ćupijem te Damirom Borkovićem

Sutra mladi nastavljaju svoj molitveni hod međimurskim krajem sve do župne crkve u Svetom Jurju na Bregu gdje ovogodišnji križni put mladih završava večernjom svetom misom.

Najnovije

Reci što misliš!