Vijesti / Društvo
Društvo
IZBORNA SKUPŠTINA Dr. Hussein Saghir i dalje na čelu Županijske lige protiv raka Čakovec
MH

LIGA PROTIV RAKA

IZBORNA SKUPŠTINA Dr. Hussein Saghir i dalje na čelu Županijske lige protiv raka Čakovec

Nakon izborne skupštine i dalje radno – već iduće subote očekuje ih Dan narcisa

Županijska liga protiv raka Čakovec održala je redovnu sjednicu Skupštine koja je ujedno bila i izborna. Pored izvještaja Predsjedništva o radu u protekloj godini prihvaćeni su i izvještaji u radu pojedinih klubova, odnosno Kluba žena operiranih od raka dojke 'Nova nada', Kluba larigektomiranih, Kluba oboljelih od raka debelog crijeva ILCO, Kluba oboljelih od raka prostate te Kluba žena oboljelih od ginekoloških malignih tumora 'Vita'. Prihvaćeno je i financijsko izvješće za 2022. godinu. 

Županijska liga protiv raka Čakovec Fotogalerija

Za starog-novog predsjednika izabran je prim. Hussein Saghir, dr.med. spec. radiologije, dok su tajnički poslovi i dalje povjereni Ireni Šestak, dipl. psihologinji. U Predsjedništvo su izabrani: prim. Hussein Saghir, dr.med., Renata Kutnjak Kiš, dr.med., Irena Šestak, Snježana Permozer Hajdarović, dr.med., Sara Šoštić Horvat, dr.med., Brigita Prstec, Karlo Grudić, dr.med., Ivanka Vidić Paulišić, dr.med., Mirjana Mikolaj, Jasenka Štefić, Biserka Tompoš, Ivan Lepoglavec, Franjo Novak i Ana Sakač. 

Donesen je i Program rada za 2023. godinu. Kako se moglo čuti, nastavit će se s obilježavanjem datuma značajnih za rad pojedinih kluba, a nakon Dana mimoza, blagdana svetog Blaža i Svjetskog dana bolesnika nova akcija koja slijedi bit će Dana narcisa iduće subote 25. ožujka, odnosno obilježavanje svjetskog i nacionalnog dana borbe protiv raka dojke, kada će se diljem Međimurja organizirati humanitarne akcije 'Cvijetom narcisa protiv raka dojke'. 

Najnovije

Reci što misliš!