PRIMIO PRIZNANJE

PRIZNANJE U PRAVE RUKE Nino Baša je najbolji sportaš osoba s invaliditetom u Međimurju!

Sinoć se održala tradicionalna svečanost proglašenja najboljih sportaša i momčadi Međimurja za 2022.godinu, pred velikim brojem uzvanika, sportaša i sportskih djelatnika

Održana je u Domu kulture Preloga, a Zajednica sportova Međimurja ponovo se je iskazala kao odličan organizator. Jedan od dobitnika priznanja je i mladić iz Ivanovca, Nino Baša koji igra stolni tenis u kolicima. Nedavno smo na našem portalu s njim objavili video intervju. Posjetili smo ga u studenom prošle godine na treningu u Ivanovcu, pa nam je otkrio sve o sebi i sportu kojim se bavi.

– U invalidskim sam kolicima od rođenja, moja dijagnoza je spina bifida. Puno je poteškoća u mom životu zbog spomenute dijagnoze, ali prihvatio sam to i dajem sve od sebe da živim život punim plućima, rekao nam je mladić iza čijih silnih uspjeha stoji puno odricanja i treninga.

>>>VIDEO Nino Baša: ‘Prihvatio sam svoju dijagnozu i u životu i sportu dajem sve od sebe’

Kao što smo već spomenuli, Nino Baša sinoć je primio priznanje za Najboljeg sportaša osoba s invaliditetom za 2022. godinu od strane Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije! Čestitamo!

U nastavku pogledajte video intervju s našom stolnotenisačem:

picture

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije