Vijesti / Društvo
Društvo
OPĆINA MALA SUBOTICA Javni poziv korisnicima u sklopu projekta
općina Mala Subotica

JAVITE SE

OPĆINA MALA SUBOTICA Javni poziv korisnicima u sklopu projekta "Zaželi-pomoći ćemo"

Usluga je besplatna za sve korisnike

Općina Mala Subotica započela je s provedbom projekta „Zaželi – pomoći ćemo“ kojim se omogućava zapošljavanje 4 žena u nepovoljnom položaju u svrhu pružanja usluge potpore i podrške starijim i nemoćnim osobama na području Općine Mala Subotica.

Projekt pruža mogućnost svim korisnicima tj. osobama starije životne dobi (iznad 65 godina starosti) i osobama u nepovoljnom položaju za primanje usluga potpore i podrške osiguranu kroz provedbu projekta: pomoć u obavljanju svakodnevnih kućanskih poslova, pomoć pri održavanju osobne higijene, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima korisnika, podrška korisnicima kroz razgovor i druženje, te uključivanje u društvo, pomoć i posredovanje u ostvarivanju različitih prava (dostava i plaćanje računa, dostava lijekova, namirnica, pomagala i slično).

Pozivamo osobe starije životne dobi (iznad 65 godina starosti) i osobe u nepovoljnom položaju koje imaju poteškoće u obavljanju svakodnevnih poslova te trebaju asistenciju i pomoć da se jave na broj telefona: 040/631-705 (Općina Mala Subotica).

Usluga je besplatna za sve korisnike.

Najnovije

Reci što misliš!