MEĐIMUREC U SHOWU

BRAK NA PRVU U RTL-ovom showu vjenčali se Manuela i Međimurec Tihomir Tomašić

U novoj epizodi showa 'Brak na prvu' došao je red i na vjenčanje najstarijeg para sezone - Manuele i Tihomira...

Manuela je bila jako uzbuđena jer do sada nikad nije napravila ovako za nju ludu stvar, a prijavila se na nagovor prijateljica. “Sedam sam puta bila zaručena, a danas ću prvi put reći ‘da’!” Tihomir se jako veselio i otkrio je da se osjeća odlično. “Ne bih mogao probaviti negativnu osobu koja nema smisao za humor”, rekao je mladoženja koji već ima brak iza sebe.

Kad je Tihomir stigao pred matičara i goste, svi gosti, uključujući i Manuelinu kumu, bili su ugodno iznenađeni njegovom pojavom. “I kuma bi! Jako je zgodan muškarac” komentirala je Ana, Manuelina prijateljica i kuma. Čekajući mladu, Tihomir je postajao sve nervozniji, ali kad ju je ugledao, osjetio je olakšanje jer je mu odmah svidjela. “Prvi dojam je odličan – dobio sam u zlato zapakirani poklon i sad trebam vidjeti što je unutra”, rekao je Tihomir. Manuela je nervozu pokušala prikriti osmijehom i šalama, a Tihomir je dodao kako mu se uz osmijeh – sviđa i Manuelin glas.

Nakon kratkog upoznavanja, započelo je vjenčanje i razmjena zavjeta. Gosti su bili ugodno iznenađeni Tihomirovim emotivnim zavjetima, no Manuela nije bila toliko očarana i pitala se zašto nije mogla pokazati emocije. “Mislim da je ostala malo zatečena jer je očekivala da će njegovi zavjeti biti neka klasika”, komentirala je kuma. Tihomiru su jako svidjeli Manuelini zavjeti, a kad su se vjenčali, mladenka je ushićeno rekla: “Divan je osjećaj imati prsten na ruci!”

Manuela i Tihomir bili su jako opušteni na fotografiranju, a Tihomir smatra da se među njima počela stvarati kemija. Svidjelo mu se i to što Manuela govori puno jezika, a među njima i njemački! Opuštena atmosfera nastavila se i tijekom prvog plesa mladenaca kada nisu mogli sakriti osmijehe, što su primijetili i gosti.

Na svadbi Manuele i Tihomira bilo je jako veselo, a gosti su tražili poljubac mladenaca, što se na kraju i dogodilo. Tihomir nije bio oduševljen nagovaranjem na poljubac pa je rekao: “Ta odluka mora doći od nas, a ne da netko navija za to.”

Tihomir je također nosio Manuelu do njihove sobe i kroz šalu su pričali o tome tko će gdje spavati. Manueli je ovo bio savršen dan dok Tihomir smatra kako ona nije toliko romantična osoba poput njega, ali i da će vrijeme pokazati koliko će se njih dvoje pronaći u toj romantici. Nakon vjenčanja parovi su krenuli na medeni mjesec, a Manuela je ushićeno rekla: “Tihomir i ja ponašamo se kao da se znamo sto godina i brak je najbolja stvar koja nam se dogodila.”

Podsjetimo, Tihomir Tomašić je iz Međimurja. 

Tihomir Tomašić (50) svakako može reći da se njegov život odvijao na dvije adrese. Naime, taj je Međimurac osnovnu školu završio u Njemačkoj, gimnaziju u Hrvatskoj da bi se devedesetih godina prošlog stoljeća ponovno preselio u Njemačku. Uspješan je poslovni čovjek koji je nakon 26 godina ulaganja u karijeru, 15 godina braka te dvoje djece shvatio da mu pati privatni život jer je njegov fokus bio na poslu. Priznaje kako je to osvijestio tijekom pandemije i nakon razvoda čvrsto odlučio kako će se više posvetiti sebi i svojim željama te godinu dana ostavio posao sa strane, putovao i samo se zabavljao. S bivšom suprugom ima odličan odnos, svjesni su svoje odgovornosti kao roditelji.

Sada može reći kako zna što traži u ljubavi i da je najvažnije da njegova buduća odabranica i on ne budu dva različita svijeta, da imaju iste interese, da uživa u putovanjima, muzici, zdravom načinu života te da pozitivno gleda na svijet i bude otvorenog uma. Nada se da će pronaći nekoga s kim može razgovarati o svemu, a zauzvrat će dati sve od sebe kako bi je uvijek nasmijavao – rečeno je u najavi showa o njemu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije