Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Na čakovečkom sajmu danas ste mogli kupiti i glazbeno pojačalo za 50 eura!
MH

SAJAM SRIJEDOM

FOTO Na čakovečkom sajmu danas ste mogli kupiti i glazbeno pojačalo za 50 eura!

Stiglo cvijeće, a u ponudi su i frizerska hauba te glazbeno pojačalo

Današnji sajam srijedom privukao je nešto više znatiželjnika, ali i namjernika za razliku od prošlog tjedna. U ponudi prevladavaju krumpir, zelje, povrće za juhu, jabuke i citrusno voće.

Kila krumpira je 0,60 eura, a možete ga kupiti pakiranog u vreće od 5 ili 10 kilograma. Što se tiče ostalih proizvoda kila zelene salate je 2,5-3 eura, zeleni grah je 4-5 eura, mrkva je 1,33 eura za kilogram, poriluk 2 eura, celer 2,65 eura, peršin 3,30 eura. Za vreću jabuka od 5 kilograma morat ćete izdvojiti 3 eura, a vreću krumpira, luka i repe od 10 kilograma 6 eura.

Sajam srijedom Fotogalerija

Solidna je bila i ponuda mliječnih proizvoda. Svježi sir nudio se po cijeni od 5 eura, staklenka vrhnja 3 eura, turoši su po 1,20 eura, dimljeni sir drži cijenu od 10 eura, a kutija jaja je po 3 eura.

Stiglo je i cvijeće. Jaglaci su po 1 euro, karanfili po 1,30 eura, a ciklame 3 eura.

Što se tiče ostale ponude, pored obuće i odjevnih predmeta zanimljivo je bilo prošetati sajmom gdje se nude alati, knjige, ali i razna tehnika. Tako smo zatekli da se nudi Onkyo pojačalo po cijeni od 50 eura, a u ponudi je bila i još zapakirana frizerska hauba.

Kako je bilo ove srijede na sajmu pogledajte u fotogaleriji.

Najnovije

Reci što misliš!