Čakovečkim mažoretkinjama četiri medalje na državnom prvenstvu!

Članice Čakovečkih mažoretkinja ovog su vikenda sudjelovale na 17. državnom prvenstvu mažoretkinja u Kaštelima i ponovno su se vratile okićene medaljama. Sa četiri nastupa u četiri kategorije, vratile su se kući s dvije srebrne i dvije brončane medalje.

Viceprvakinje države postale su odličnim nastupima u dvije kategorije: tradicionalni mažoret ples i paradna grupa, dok su treće bile u exibition grupi i duet Klara i Karla Grašić. Ovo je svakako veliki uspijeh za ovu udrugu, posebice kada su svijesne pomlađenosti sastava i očekivanjima koja su bila pred njima.

Puno truda, motivacije i rada svakako se na kraju i isplatilo, jer osim odličnog odaziva publike i pohvala sudaca, ovo je odličan plasman i rezultat te motivirajući podstrek za daljnji rad i velika nagrada za uloženi trud, sate i sate treninga i nastupa.

U grupama su se natjecale Iva i Barbara Prprović, Leona Posavec, Ema Sabolić, Tamara Srnec, Ena Raonić, Antonija Jančec, Ana-Maria Fodor, Anja Srnec, Iris Buhin, Kristina i Manuela Frančić, Karla i Klara Grašić, Laura Lovrenčić, Ena Mihalković i Laura Novak  pod stručnim vodstvom Smiljane Nedeljko i Ive Prprović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije