Vijesti / Društvo
Društvo
HVALA NA POVJERENJU eMedjimurje.hr godinu završilo kao daleko najčitaniji online medij

BROJKE NE LAŽU

HVALA NA POVJERENJU eMedjimurje.hr godinu završilo kao daleko najčitaniji online medij

Zahvaljujemo našim čitateljima koji nam poklanjaju svoje povjerenje iz mjeseca u mjesec i koji sudjeluju u stvaranju sadržaja kako bismo zajedno gradili informirano i bolje društvo

Prema Similarwebu, vodećem svjetskom neovisnom istraživanju posjete, eMedjimurje.hr i dalje dopire u Vaše domove, daleko ispred svih drugih lokalnih online medija

BROJKE NE LAŽU

U prosincu, kao uostalom i u svakom drugom mjesecu tijekom 2022. godine, imali smo više nego 3 puta veći doseg od drugoplasiranog portala u našoj županiji, skoro 6 puta veći doseg od trećeplasiranog te nestvarno, 15 puta veći doseg od četvrtoplasiranog. 

Vaš i naš glavni izvor informacija, eMedjimurje.hr ujedno je i najposjećeniji lokalni portal u Hrvatskoj!

Redakcija portala eMedjimurje.hr ove će godine u veljači proslaviti 14. godinu postojanja, a naši će se novinari i dalje truditi čuti i osjetiti bilo svojih čitatelja, pisati o tome što nas sve raduje i što nas rastužuje. Isticati one koji to zaslužuju te prikazati svakodnevni život ponosnih i vrijednih Međimurki i Međimuraca. Zavirit ćemo u svaki kutak našeg kraja, tražiti odgovore na pitanja koja postavljate i izvještavati o svemu što trebate znati kako biste mogli donijeti vlastite odluke, za sebe odlučiti gdje otići, što vidjeti, kome vjerovati.. Sve u cilju stvaranja povezane i jake lokalne zajednice i društva koje zaslužuje sve vrhunske epitete.

Hvala vam na povjerenju, na čitanju, slušanju i gledanju naših sadržaja!

Iako znalci prognoziraju da će ova godina biti teška; zbog inflacije, zbog privikavanja na novu valutu, rata u Ukrajini i posljedica koronavirusa - pokušajmo zajedno stvoriti maksimalno otporan mikrosvijet, u najljepšem krajičku svijeta, med Murom i Dravom, u Međimurju. 

ANALITIKA DOLAZAKA

Izuzetno smo ponosni što više od 42,36% naših posjetitelja na www.eMedjimurje.hr dolazi direktnim putem, odnosno preko "bookmarka" ili upisa naše cijele web adrese u internet browser (Chrome, Edge, Firefox i sl..) te 30,93% preko upisivanja dijela našeg naziva (u npr. Google, Yahoo ili Bing pretraživače), dok društvene mreže čine tek 24,08% našeg ukupnog prometa. Preostalih 2,63% dolazaka stiže od referenci, odnosno od toga da naše poveznice stavljate i na druge portale, forume itd..

DRUŠTVENE MREŽE

Daleko najveći doseg imamo na društvenim mrežama Facebook i Instagram na kojima sveukupno uživamo povjerenje više od 95 000 pratitelja. S obzirom da ova brojka prelazi informatički pismeno stanovništvo Međimurske županije, naši su pratitelji i stanovnici susjednih županija, a nerijetko nam se javljaju i Slovenci koji kod nas traže atraktivne najave događanja kako bi organizirali obiteljski izlet.  

Naše objave na društvenim mrežama tjedno dopiru do više od 750 tisuća korisnika Facebooka i Instagrama, i imaju više od 1.7 milijuna reakcija!

>>>>>> Zašto ne, pogledajte ponovno:

Ovo su videi koji su vam bili najzanimljiviji tijekom 2022. godine:  

VIDEI KOJI SU VAS OSVOJILI Labuda na mostu pogledala je gotovo cijela Hrvatska! <<<<<<

TROMJESEČNI PROSJEK POSJETE NA PORTALIMA

Sukladno Similarweb podacima (vodećem svjetskom neovisnom istraživanju posjeta), dostupan nam je i tromjesečni (listopad, studeni, prosinac) grafikon koji prikazuje prosjek mjesečnih posjeta i usporedbu lokalnih portala. 

Naš doseg stvara izuzetan tržišni potencijal! 

Svojim smo poslovnim partnerima uvijek na raspolaganju za pomoć pri kreiranju marketinških aktivnosti. Doseg koji uživamo kod čitatelja iz Međimurja, ali i šire, čini nas izuzetno pogodnim online kanalom za oglašavanje. Također, u mogućnosti smo ponuditi i zakup jumbo plakata diljem Međimurske županije te u Varaždinu i Ludbregu - uz najfrekventije prometnice. 

Za više infomacija javite se na email marketing@emedjimurje.hr ili marketing@varazdinski.hr .

mi božić 2022 Fotogalerija

 

 

Najnovije

Reci što misliš!