Mladi Vratišinca u velikoj proljetnoj akciji čišćenja

U subotu 27. travnja Udruga mladih Vratišinec organizirala je proljetnu akciju čišćenja i uređenja okoliša na sportskom odbojkaškom terenu gdje su ujedno dobili na korištenje i mjesto za odmor i druženja na otvorenom. Na poziv Udruge mladih Vratišinec akciji su se odazvali i stariji mještani Vratišinca koji su vrlo rado pomogli.

Između ostalog, uredio se park Udruge mladih gdje je odbojkaško igralište, zabavne igračke za mlade i dr. Cjelodnevnim radom puno se toga napravilo od planiranog i tako opet nakon zimske stanke dobio se vrlo lijep park za mlade gdje održavaju druženja i razne natjecateljske manifestacije.

Posađene su nove sadnice cvijeća, uređene klupice, izravnali novo dovezen pijesak za igralište i pješčanik za djecu, nabavljene nove klupice. Jednom riječju park je opet dobio onu prepoznatljivu ikonu sela gdje se druže mladi.

Ovo je samo početak rada Udruge mladih ovog proljeća. Predsjednik Saša Slamek poziva  sve mlade i koji se tako osjećaju da se zajedno druže u ovom prekrasnom parku. Program za ovo ljeto će već objaviti na službenim internet stranicama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije