Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Međimurske policajce posjetili učenici Srednje škole Prelog
PU međimurska

POSJET POLICIJI

FOTO Međimurske policajce posjetili učenici Srednje škole Prelog

Djeca su bila posebno oduševljena belgijskom ovčarkom Lokom

U ponedjeljak, 5. prosinca 2022. godine u jutarnjim satima, učenici drugih razreda Srednje škole Prelog, posjetili su Policijsku upravu međimursku.

Posjet međimurskoj policiji Fotogalerija

Učenicima je u obilasku Policijske uprave međimurske domaćin bio policijski službenik Postaje prometne policije Čakovec, Ivica Štampar. Obzirom da se radi o učenicima ugostiteljskih smjerova prvo su posjetili su restoran Policijske uprave međimurske, gdje je ih je ugostio Josip Ljubić. Nakon toga razgledali su prostoriju i šaltere gdje se izdaju osobni dokumenti (vozačke dozvole, osobne iskaznice, putne isprave i dr.), a također su upoznati s poslovima prometne policije.

U sportskoj dvorani dočekao ih je policijski službenik Miljenko Krušelj te im prikazao nekoliko rekreacijskih vježbi, dok su im u dvorištu i garaži predstavljena razna policijska vozila, tehnička sredstva te Mobilni preventivni centar policije. Na samom kraju vodič službenog psa Ivica Goričanec predstavio je belgijsku ovčarku Loku, obučenu za otkrivanje droga.

Policijsku upravu međimursku posjetilo je šestero učenika u pratnji svojih profesora, a u znak sjećanja na ovu zanimljivu posjetu podijeljeni su im razni promidžbeni preventivni materijali namijenjeni sigurnijem sudjelovanju u cestovnom prometu. U znak zahvale srednjoškolci su domaćinima donijeli kolače i pismo zahvale.

Najnovije

Reci što misliš!