Zelena čistka za još ljepši Donji Pustakovec

Protekle subote, 20. travnja i mještani Donjeg Pustakovca bili su dio ekološke akcije Zelena čistka u organizaciji Mjesnog odbora Donjeg Pustakovca, Kluba mladih “Pustakovčan”, Aktiva žena i DVD-a Donjeg Pustakovca.

Okupljeni Pustakovčani zajedničkim su snagama počistili Dom kulture u Donjem Pustakovcu i okolicu, uklonili granje i lišće sa staza te uredili dječje igralište kako bi i ovog proljeća njihovo selo izgledalo besprijekorno.

U akciji su sudjelovali: Tijana Barić, Sabina Pintar, Nina Strahija, Gordana Čonka, Ljiljana Kramar, Snježana Kramar, Nevenka Pankasz, Ana Ajhler, Branko Vadlja, Igor Ivković, Ivan Borović, Vedran Babić, Dejan Čonka, Daniel Čonka, Renato Kramar, Karlo Pađan i Bruno Borović.

Mještani Donjeg Pustakovca neće stati samo na jednom danu Zelene čistke, već su odlučni da akciju provedu u više navrata tijekom nadolazećih vikenda. Tako planiraju još ovog proljeća izgraditi odbojkaško igralište na pijesku i kućicu s roštiljem te urediti ribičku grabu u Donjem Pustakovcu kako bi svim stanovnicima sela, ali i gostima, boravak u prirodi bio što ljepši i ugodniji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije