Kom3dija slavi 5 godina benda uz koncert za Fijolinu!

Humanitarna Udruga Fijolina zajedno s grupom Kom3dija organizira humanitarni koncert koji će se održati u Zagrebu u Prostoru Do, 16. svibnja 2013. godine i time pomoći prikupljanju sredstava za djecu bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi i bolesnu djecu.


HUMANITARNI KONCERT KOM3DIJA – 5 godina benda koji će se održati u Prostoru Do (ul. Hrvatske Bratske Zajednice b.b., kod NSB-a), Zagreb 16. svibnja 2013., s početkom u 21 sat.

Na ulazu umjesto cijene ulaznice, uplaćuju se donacije za djecu o kojima brine Udruga Fijolina te sav prikupljen prihod ide za tu svrhu.

Udruga organizira prijevoz iz Čakovca do Zagreba po cijeni od 36 kuna, a svi zainteresirani mogu se javiti najkasnije do 10.5. na email adresu Matije Bogdana matija.bogdan007@gmail.com ili na broj telefona 099 578 0002. Kom3diji u goste stižu: Chische Lische, Luka Belani, Marshmallow Notebooks, Voditelj programa: Mario Kovač.

U svojih pet godina bend je skupio bogato sviračko iskustvo, izdao 2 albuma, koncertirao od Makedonije do Belgije, upoznao pregršt kolega i dobrih ljudi koji su Kom3diji pomogli u ostvarivanju rokernol snova.

Snimilo se mnogo materijala, stvorilo mnogo dobrih pjesama, uno pjevalo, plesalo, putovalo, sviralo, feštalo i veselilo, a kako je sve to izgledalo možete vidjeti kroz bogati foto i video materijal koji će biti predstavljen prije koncerta — Kom3dijin put od uličnih svirača do diskografskog ugovora i velikih pozornica, prošaran je mnogim anegdotama, kako lijepim i komičnim, tako nekima potpuno nevjerojatnim.

Pozivamo Vas da zajedno s nama proslavite 5 godina Kom3dije, uz glazbenu tortu etno, funky, swing, punk, reggae zvukovlja! Pridružite se, zabavite, uživajte i pokažite da se uz dobru zabavu može pomoći onima kojima je to potrebno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije