Vijesti / Društvo
Društvo
POTRAGA I DALJE TRAJE Ni nakon deset dana Dejan Plantak nije pronađen
Kristina Stedul Fabac/Pixsell; Nestali.hr

I DALJE GA TRAŽE

POTRAGA I DALJE TRAJE Ni nakon deset dana Dejan Plantak nije pronađen

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192

Prije deset dana, u ponedjeljak 26. rujna, nestao je 28-godišnji Dejan Plantak iz Sračinca. Policija je tri dana kasnije, 29. rujna, u kanalu Hidroelektrane Varaždin, kod Majerja, pronašla njegovo vozilo, no Plantak i dalje nije pronađen, piše Varaždinski.

Potraga i dalje traje, poručju iz policije, a na terenu su uz policiju i ostale službe.

Dejan Plantak posljednji je put viđen u ponedjeljak, 26. rujna, nakon što se iz mjesta prebivališta udaljio u nepoznato u osobnom automobilu marke Golf, registarske oznake VŽ268-IZ.

U vrijeme nestanka Dejan Plantak bio je odjeven u crnu trenirku, gornji i donji dio, marke 'Adidas' te obuven u crne tenisice marke 'All Stars'.

Boja očiju mu je zelena, a kosa kestenjasta. Iz NENO-a ističu da ima tetovažu anđela na lijevoj strani prsa i da nosi bradu.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Najnovije

Reci što misliš!