Vijesti / Društvo
Društvo
MATIJA POSAVEC 'Nikada nemojte zaboraviti koliko je važna vaša uloga i budite svjesni činjenice da ste mnogima uzor'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

ČESTITKA UČITELJIMA

MATIJA POSAVEC 'Nikada nemojte zaboraviti koliko je važna vaša uloga i budite svjesni činjenice da ste mnogima uzor'

Čestitka župana Međimurske županije povodom Svjetskog dana učitelja, 5. listopada

Župan Međimurske županije Matija Posavec uputio je čestitku povodom Svjetskog dana učitelja.

- Drage učiteljice i učitelji, profesorice i profesori, odgajateljice i odgajatelji, stručne suradnice i suradnici, ravnateljice i ravnatelji! 

Povodom Svjetskog dana učitelja upućujem Vam čestitku i veliko hvala na Vašem radu, na svakom odrađenom školskom satu, projektu, mentorstvu, ma na svakoj sekundi koju ste posvetili našim predškolcima, školarcima i studentima. Od srca Vam zahvaljujem i na toploj riječi, strpljenju i vremenu izvan onog radnog koje se niste ustručavali utrošiti za dobrobit naše mladeži. Vi ste oni koji usmjeravaju i kreiraju uspješnu budućnosti naših mladih. U svom poslu koji radite  s velikim entuzijazmom i ljubavlju  postavljate temelje razvoja uspješne zajednice, stoga obavljate jedan od najplemenitijih, najodgovornijih i najzahtjevnijih poslova.

Iako smo svjesni svih izazova u sadašnjosti ne smijemo zaboraviti gledati u budućnost, a u tom pogledu, zadatak nam je stvarati Međimurje kao regiju budućnosti. Upravo zato obrazovanje nam je na vrhu liste prioriteta, a status vodeće županije u Hrvatskoj zadržavamo zahvaljujući brojnim ulaganjima i projektima u obrazovanju, potporama za naše učenike, inovativnim programima, centrima izvrsnosti, stipendijama, pa sve do kapitalnih ulaganja kojima stvaramo bolje uvjete za učenike i djelatnike u odgoju i obrazovanju. Cilj kojem težimo je Međimurje obrazovanih, uspješnih i zadovoljnih mladih ljudi, a bez učitelja ne bismo ga mogli ostvarivati.

Planova je puno, želja još više, no nastojimo iskoristiti svaku priliku za razvoj obrazovanja, gradnjom novih prostora, ulaganjem u opremu, u bolji obrazovni standard.  

Na Vaš dan, 5. listopada, upućujem Vam najiskrenije čestitke, uz želju da i dalje pronalazite zadovoljstvo u svakom trenutku koji provedete baveći se svojim životnim pozivom. Nikada nemojte zaboraviti koliko je važna Vaša uloga u društvu i budite svjesni činjenice da ste mnogima uzor. To je naše hvala prema Vama, a Vaše zadovoljstvo i ispunjenje neka bude u svakom uspjehu naših učenika koji postižu sudjelovanjem na županijskim, državnim ili međunarodnim natjecanjima.

Sretan 5. listopada – Svjetski dan učitelja! - poručio je župan Posavec.

Najnovije

Reci što misliš!