Vijesti / Društvo
Društvo
KESTENIMA PALA CIJENA Uslijed veće ponude cijena kestena pala na 20 kuna za kilogram
MH

ČAKOVEČKI SAJAM SRIJEDOM

KESTENIMA PALA CIJENA Uslijed veće ponude cijena kestena pala na 20 kuna za kilogram

Zelje, kesteni i mandarine dominirali su ovotjednim čakovečkim sajmom

Svježe i prohladno jutro ove je srijede privuklo nešto manji broj posjetitelja na čakovečki sajam, no bogate i šarolike ponude ni ovoga puta nije nedostajalo.

Čakovečki sajam srijedom (5.10.2022.) Fotogalerija

Pored već uobičajenog povrća, paprike, mahuna i mrkve, prve listopadske srijede kupovale su se i mandarine te kesteni. Cijena za kilogram kestena kreće se od 20 do 25 kuna, a pored međimurskih, u ponudi su i ivanečki kesteni po 25 kuna, kao i maruni koji još uvijek drže cijenu od 50 kuna za kilogram. Na ulazu u sajam pak se možete osladiti i friško pečenim kestenima za što je potrebno izdvojiti 25 kuna za mjericu.

Zelje se i ove srijede nudilo po cijeni od 4 kune za kilogram, grah u ljusci je po 12 kuna, suhi po 35 kuna, a za vreću luka od 5 kilograma potrebno je izdvojiti 25 kuna. Za vreću paprike ili repe trebate izdvojiti 50 kuna, a varaždinskog zelja 100 kuna. 

Teglicu meda možete kupiti za 60, odnosno 70 kuna, ovisno je li riječ o cvjetnom ili bagremu. Litra koščičnog ulja stoji 70 do 80 kuna, a paketić sušenih smokava 30 kuna. 

Povećana gužva kod cvijeća najavila nam je skori dolazak Svih svetih pa smo provjerili kakve su cijene. Maćuhice su po 4 kune, tegla multiflore 40 do 50 kuna, a vrijesak se prodaje po 15 i 20 kuna.  

Koga smo zatekli ove srijede na sajmu pogledajte u našoj fotogaleriji. 

 

Najnovije

Reci što misliš!