Humanitarna aukcija uoči drugog rođendana “Misije EVO-ME!”

Humanitarna aukcija uoči drugog rođendana “Misije EVO-ME!”

Međimursku inicijativu za pomoć potrebitima “Misija EVO-ME!” osnovala je grupa mladih Međimurki i Međimuraca 1. svibnja 2011. godine zbog okolnosti vremena u kojem živimo. Iz dana u dan, zbog raznih okolnosti, sve je više ljudi u potrebi … Doživjeli su u praksi Isusove riječi da je “Blaženije davati nego primati!”

Jednostavno nisu mogli ostati samo promatrači raznih situacija i okolnosti u kojima mali čovjek nalazi. Do sada, u 30 akcija pomoći (prosječna vrijednost akcije bila je 740,20 kuna) pomagali su gladnima, poplavljenima, onima koji su ostali bez posla, braći koje su roditelji napustili i baka skrbi za njih, dječaku kojem je devetoj godini umrla majka, udovicama, samohranim majkama, stanarima Stambenih jedinica Udruge invalida Međimurja s mentalnom retardacijom, plaćali stanarine zbog prijetnje deložacijom te drugim osobama u potrebi.

Portal eMedjimurje.hr vas poziva da se uključite u humanitarnu aukciju “3000 razloga za dobro djelo” na Facebook stranici i osvojite karte za bazene, karte za teretanu, večeru za 6 osoba, trenirku HEAD i tenisice, uredite interijer unikatnim ukrasima – svjetiljkom, zipkama, šamlekima…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije