čestitamo

BRAVO! Ratko Matotek primio godišnju stručnu nagradu Hrvatskog saveza građevinskih inženjera

Članovi Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja DGITM Čakovec sudjelovali su na 56. skupštini Hrvatskog saveza građevinskih inženjera 30. rujna 2022. godine u Vinkovcima

Domaćin je bilo Društvo arhitektonskih i građevinskih inženjera i tehničara Vinkovci. U radu skupštine sudjelovala su 4 člana DGITM Čakovec, Zdravko Hunjadi, Ratko Matotek (predsjednik DGITM), Saša Sabolić i Josip Švenda.

Tom prigodom je Ratku Matoteku dodijeljena godišnja stručna nagrada HSGI-a za stručni nadzor radova nad izgradnjom vidikovca “Goričko sviralo” na Mađerkinom bregu u Štrigovi kao znak priznanja za izvanredne zasluge u promicanju graditeljske struke. Godišnju nagradu primio je između ostalih i aktualni predsjednik DAGIT Vinkovci Marko Milidrag kao glavni projektant nove Gradske knjižnice i čitaonice u Vinkovcima.

Priznanje za zaslužnog člana za više od 20 godina rada u Predsjedništvu HSGI-a i više od 30 godina rada u Predsjedništvu DAGIT Vinkovci primio je Željko Andričević. Nakon skupštine je uslijedila svečana večera i tradicionalno druženje građevinara i arhitekata. Drugoga dana, 01. listopada 2022. godine turistički je razgledano središte grada Vinkovaca, najstarije naselje u Europi. U središtu grada je posjećeno gradilište nove Gradske knjižnice i čitaonice, a u Vukovaru vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva, koji je od nedavno član World Federation of Great Towers. Posjet Vinkovcima je završio druženjem u seoskom turizmu Šokačka priča.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije