Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO NATJEČAJ U multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja otvorena je izložba 'Volim svoju županiju'
MH

VOLIM SVOJU ŽUPANIJU

FOTO NATJEČAJ U multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja otvorena je izložba 'Volim svoju županiju'

Nikola Tomašić autor je najbolje fotografije s područja Međimurske županije. Među 50 fotografija iz Međimurja koje su konkurirale za izbor najbolje nalaze se i tri fotografije naše suradnice Miroslave Novak Hranjec

Izložba najboljih fotografija „Volim svoju županiju“, sedmu godinu za redom, krenula je na putovanje po Hrvatskoj ne bi li na jednom mjestu predstavila ljepote svih krajeva Lijepe Naše. Domaćin treće ovogodišnje putujuće izložbe  je Međimurska županija u partnerstvu s Hrvatskom zajednicom županija.

FOTO NATJEČAJ U multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja otvorena je izložba 'Volim svoju županiju' Fotogalerija

U Multimedijalnoj dvorani Riznice Međimurja postavljeni su najbolji radovi pristigli na ovogodišnji natječaj izabrani između gotovo 2.000 fotografija. Nagrade za najbolje fotografije dodijeljene su u tri kategorije: najbolje fotografije po županijama prema mišljenju stručnog žirija, najbolja fotografija snimljena dronom prema mišljenju stručnog žirija i najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih unutar aplikacije volimzup.hr.

Dio putujuće izložbe je i fotografija „Insula intra Dravam et Muram” Nikole Tomašića (40) iz Dragoslavec Sela, koja je izabrana za najbolju fotografiju s područja Međimurske županije.

- Po struci sam informatičar. Fotografijom se bavim iz hobija. Počelo je kao fotkanje djece, a danas uglavnom fotografiram za Javnu ustanovu Međimurska priroda, otkrio nam je Nikola.

Izložbu je otvorio župan Međimurske županije Matija Posavec, a čestitke autoru najbolje fotografije uputila je i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini.

Pored putujuće izložbe „Volim svoju županiju” u Riznici Međimurja postavljeno je i 50 fotografija 18-ero autora iz Međimurske županije koji su se prijavili na natječaj. Među njima su i tri fotografije naše suradnice Miroslave Novak Hranjec.

Najnovije

Reci što misliš!