HRVATSKI LIJEČNIČKI ZBOR

IZBORNA SKUPŠTINA Robert Grudić novi predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora – Podružnice Čakovec

Robert Grudić predsjednik, a Dejan Balažin dopredsjednik Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Čakovec

Održana je izborna godišnja skupština Hrvatskog liječničkog zbora – Podružnice Čakovec. Za predsjednika je izabran Robert Grudić koji je nakon niza godina na toj funkciji naslijedio Dubravku Kapun. Za dopredsjednika je izabran Dejan Balažin.

>> IZBORNA SKUPŠTINA Robert Grudić novi predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora – Podružnice Čakovec

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Franjo Carović, Dora Goričanec, Renata Hranjec, Marin Smilović, Danko Blažeka, Vlatka Hajdinjak Trstenjak, Tihomir Jambrović i Maja Mikolaj Kirić.

– Hvala na ukazanom povjerenju. Veselim se suradnji! Imamo jednaki cilj i samo zajedno ga možemo ostvariti, rekao je novoizabrani predsjednik Grudić te pohvalio dobar izbor članova Upravnog odbora.

– Mislim da su to ljudi koji imaju inicijativu, stav, volju i želju da se nešto dodatno napravi i promijeni. Trudit ću se da unaprijedimo naš rad i da zajedničkim radom postignemo ono što želimo, a to je bolji status u društvu, što su mladi liječnici već istaknuli, naglasio je Grudić.

Robert Grudić

Pored vodstva i Upravnog odbora izabran je i novi Sud časti te Nadzorni odbor. Zbog jednakog broja bodova u Sud časti izabrano je osmero kandidata. To su: Branko Ostrički, Jana Vrbanec, Biserka Goričanec, Željko Maltarić, Kristina Poljski, Mislav Čonkaš, Tajana Borlinić i Vesna Vršić Krištofić.

Za članove Nadzornog odbora izglasani su Jasna Cmrečnjak, Ana Jurin Martić, Ivana Jambrović – Horvat, Marko Škoda, Nino Makovec i Stella Hoblaj. Delegat Podružnice Čakovec u Skupštini Hrvatskog liječničkog zbora je Franjo Carović.

Sudionike skupštine, prije samog zasjedanja, pozdravili su pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić-Grlač, župan Matija Posavec i predsjednica Hrvatskog liječničkog sindikata mr. sc. Renata Čulinović-Čaić, dr. med.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije