Vijesti / Društvo
Društvo
IZBORNA SKUPŠTINA Robert Grudić novi predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Čakovec
MH

HRVATSKI LIJEČNIČKI ZBOR

IZBORNA SKUPŠTINA Robert Grudić novi predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Čakovec

Robert Grudić predsjednik, a Dejan Balažin dopredsjednik Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Čakovec

Održana je izborna godišnja skupština Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Čakovec. Za predsjednika je izabran Robert Grudić koji je nakon niza godina na toj funkciji naslijedio Dubravku Kapun. Za dopredsjednika je izabran Dejan Balažin.

IZBORNA SKUPŠTINA Robert Grudić novi predsjednik Hrvatskog liječničkog zbora - Podružnice Čakovec Fotogalerija

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Franjo Carović, Dora Goričanec, Renata Hranjec, Marin Smilović, Danko Blažeka, Vlatka Hajdinjak Trstenjak, Tihomir Jambrović i Maja Mikolaj Kirić.

- Hvala na ukazanom povjerenju. Veselim se suradnji! Imamo jednaki cilj i samo zajedno ga možemo ostvariti, rekao je novoizabrani predsjednik Grudić te pohvalio dobar izbor članova Upravnog odbora.

- Mislim da su to ljudi koji imaju inicijativu, stav, volju i želju da se nešto dodatno napravi i promijeni. Trudit ću se da unaprijedimo naš rad i da zajedničkim radom postignemo ono što želimo, a to je bolji status u društvu, što su mladi liječnici već istaknuli, naglasio je Grudić.

Robert Grudić

Pored vodstva i Upravnog odbora izabran je i novi Sud časti te Nadzorni odbor. Zbog jednakog broja bodova u Sud časti izabrano je osmero kandidata. To su: Branko Ostrički, Jana Vrbanec, Biserka Goričanec, Željko Maltarić, Kristina Poljski, Mislav Čonkaš, Tajana Borlinić i Vesna Vršić Krištofić.

Za članove Nadzornog odbora izglasani su Jasna Cmrečnjak, Ana Jurin Martić, Ivana Jambrović - Horvat, Marko Škoda, Nino Makovec i Stella Hoblaj. Delegat Podružnice Čakovec u Skupštini Hrvatskog liječničkog zbora je Franjo Carović.

Sudionike skupštine, prije samog zasjedanja, pozdravili su pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Sonja Tošić-Grlač, župan Matija Posavec i predsjednica Hrvatskog liječničkog sindikata mr. sc. Renata Čulinović-Čaić, dr. med.

Najnovije

Reci što misliš!