Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO U Policijskoj upravi međimurskoj svečano obilježen Dan policije
PU međimurska

POLICAJCI DALI 40 DOZA KRVI

FOTO U Policijskoj upravi međimurskoj svečano obilježen Dan policije

Blagdan svetog Mihaela - Dan policije u Policijskoj je upravi međimurskoj i ove godine obilježen je svečanim programom

Svečana akademija povodom obilježavanja Dana policije održana je prošlog petka, 23. rujna u Srednjoj školi Čakovec prilikom održavanja sedmog "Sajma sigurnosti i prevencije".

Obilježen Dan policije Fotogalerija

Danas (27. rujna 2022.) u jutarnjim satima izaslanstvo međimurske policije i Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Čakovec te članovi obitelji poginulih i nestalih policijskih službenika Policijske uprave međimurske kod Spomen obilježja na čakovečkom groblju i u sjedištu Policijske uprave položili su cvijeće i zapalili svijeće kako bi odali počast svim poginulim i nestalim međimurskim policajcima. Prigodnu molitvu i sjećanje na žrtve poginulih i nestalih policajaca predvodio je policijski kapelan za područje Policijske uprave međimurske, vlč. Vjekoslav Vidaček.

Nakon polaganja vijenaca i paljenja svijeća kod spomen obilježja, načelnik Policijske uprave međimurske Ivan Sokač primio je članove obitelji nestalih i poginulih međimurskih policajaca. Ujedno, predstavnici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske i članovi obitelji obišli su grobove poginulih policajaca te pritom zapalili svijeće.

Treba istaknuti i humanitarnu gestu djelatnika Policijske uprave međimurske, koji su u ponedjeljak, 26. rujna tradicionalno povodom Dana policije dobrovoljno darivali krv u sportskoj dvorani Policijske uprave međimurske. Tijekom akcije prikupljeno 40 doza krvi. Veliko hvala svima koji su sudjelovali u akciji dobrovoljnog darivanja krvi.

Sportski dio druženja svih djelatnika Policijske uprave međimurske povodom Dana policije održat će se u petak, 30. rujna s početkom u 11 sati u Svetom Martinu na Muri (NK Polet). 

Sveta misa zadušnica za poginule i nestale hrvatske branitelje povodom Dana policije i Dana kapelanije Sv. Franjo Asiški za područje Policijske uprave međimurske održat će se u utorak, 4. listopada u Crkvi Presvetog Trojstva u Nedelišću uz nastup policijske klape Sveti Mihovil. 

„Svim djelatnicima Policijske uprave međimurske, aktivnim i umirovljenim, u ime Policijske uprave i svoje osobno, upućujem iskrene čestitke povodom Dana policije - 29. rujna i blagdana sv. Mihovila te zahvaljujem na časnom, poštenom i profesionalnom radu.“ - uputio je čestitku načelnik Policijske uprave međimurske, Ivan Sokač. 

Najnovije

Reci što misliš!