Vijesti / Društvo
Društvo
PROSIDBA NA KONCERTU Gitarist Vigora zaprosio Međimurku Manuelu na koncertu
Privatna arhiva

trenutak za pamćenje

PROSIDBA NA KONCERTU Gitarist Vigora zaprosio Međimurku Manuelu na koncertu

Sebastijan Novoselec je usred nastupa zaprosio svoju djevojku Manuelu Moharić

Dok je svijet obojen tako lošim bojama, mi pjevamo o pozitivi, o ljubavi. Ljubav je pokretač svega i baš zato smo neizmjerno sretni i ponosni što smo svjedočili prosidbi na Vigorovom koncertu - kaže pjevač grupe Mario Roth.

PROSIDBA NA KONCERTU Gitarist Vigora zaprosio Međimurku Manuelu na koncertu Fotogalerija

Naime, šef benda Sebastijan Novoselec iznenadio je u petak navečer i članove grupe i mnogobrojnu publiku u mjestu Vidovec pokraj Varaždina, kad je usred nastupa zaprosio 24 godine mlađu djevojku Manuelu Moharić!

Atmosfera na koncertu već je došla do usijanja, kad je Mario s pozornice pozvao Manuelu da se pridruži bendu na pozornici kako bi svojim ugodnim ženskim vokalom dodatno uljepšala izvedbu njihova hita "Okus ljubavi", koja je osvojila radijski eter i publiku na koncertima još prošlog ljeta. Ona se popela ne sluteći da će za koji trenutak Sebastijan kleknuti pred njom. Uslijedila je euforija, vrisak iz publike, poljupci na pozornici, opće veselje.

- Kupio sam prsten još prije godinu dana i čekao pravi trenutak. Možda bi bilo lakše to izvesti udvoje na nekom putovanju, ali nešto mi u tome nije bilo savršeno. Razmišljao sam i shvatio da je ovakva situacija idealna za nas dvoje, za našu priču. S jedne strane, Manuela i ja smo se igrom slučaja upoznali prije četiri godine na koncertu Vigora u Međimurju, a s druge strane mi u bendu nismo samo prijatelji nego i obitelj, koja se onda širi na našu publiku s kojom osjećamo nevjerojatnu povezanost i ljubav. Osjećao sam da Manuela treba dobiti prsten na istoj kulisi gdje smo se upoznali, a želio sam da ta moja cijela velika obitelj svjedoči našoj sreći - govori Sebastijan Novoselec, gitarist i šef benda Vigor. 

Manuela Moharić iz Murskog Središća prije četiri godine došla je s društvom na nastup Vigora jer njihove pjesme najviše voli. Nakon koncerta uslijedilo je slikanje s članovima benda, pa se, uz ostale, upoznala i fotografirala sa Sebastijanom. Nije puno trebalo da se dvije duše prepoznaju i prepuste ljubavi, unatoč razlici u godinama koja bi mnogima bila nepremostiva za dublji odnos. Budući da Sebastijan živi u Osijeku, a Manuela je iz Međimurja, nalazili su razne načine kako da veza na daljinu uspije, a prije godinu dana ona se doselila u Osijek, gdje su si još jednom dokazali da su godine samo broj.

Prošli petak na gažu svog dečka stigla je s njegovim bratom i sestrom, ne sluteći da će s koncerta otići kao zaručnica. Iako je sve prošlo savršeno, i Sebastijanovo iznenađenje nije razotkrila, jedan dio ipak se nije realizirao. Te večeri u Vidovec je trebao doći i Vlado Kalember, Manuelin omiljeni pjevač, kako bi s njima slavio, no bio je spriječen gažom u Sloveniji. Zato su veseli zaručnici od Vlade dobili videočestitku.

- Kako je biti zaručen? Prekrasno, kad si s predivnom ženom. Stariji sam od Manuele 24 godine, ali nije me njoj ni privukla ni zadržala mladost nego ona, njezine osobine, njezina toplina, njezina duša. Tako nam je dobro, lijepo, tako se divno nadopunjujemo - kaže 50-godišnji Sebastijan koji je sa svojim najdražima zaruke slavio do jutra. Već je dobrano bio novi dan kad su Vigorovci krenuli na počinak.

Ali subota nije bio dan odmora za Sebastijana, pjevača Marija Rotha, bubnjara Gorana Đurkovića, klavijaturista Roberta Jamana, basista Vinka Kovačevića i Stjepana Rudinskog, koji u bendu svira pet instrumenata. Jedan od najzaposlenijih domaćih bendova već iduću večer imali su nastup pokraj Rijeke, gdje su s istim, ako ne i većim žarom nego noć prije, s publikom uz pjesmu i ples slavili ljubav, sreću, nove zajedničke uspomene.
 

Najnovije

Reci što misliš!