Vijesti / Društvo
Društvo
ZLATA ŽULIĆ IZ PALOVCA Slobodno vrijeme za čitanje Lista Međimurje
List Međimurje

VESELJE SU JOJ UNUCI

ZLATA ŽULIĆ IZ PALOVCA Slobodno vrijeme za čitanje Lista Međimurje

Iako rijetki, postoje i trenuci kada Zlata ima vremena pročitati novine, a to je obavezno Međimurje.

Umirovljenica Zlata Žulić (67) iz Palovca mirovinu je dočekala na mjestu šivačice tekstila, a kaže nam da je voljela svoj posao te da je u njeno vrijeme bilo jako lijepo raditi. Danas joj slobodno vrijeme upotpunjavaju unuci Marko, Marta, Sara, Ema i najmlađi petomjesečni Lovro koji trenutno ima najviše bakine pažnje.

Vrckava i aktivna, Zlata ne može zamisliti dan bez nekih aktivnosti pa je uključena i u rad Udruge žena Palovčanke s kojima često odlazi na natjecanja, druženja i zabave.

- S Udrugom često putujemo, i Međimurjem, ali i van njega pa tako pamtim i put na Mali Lošinj gdje smo se jako lijepo zabavile. Uz te aktivnosti, vozim i bicikl s kolegicama, odlazimo na aerobik i jednom riječju uživamo, ispričala nam je Zlata.

Iako rijetki, postoje i trenutci kada Zlata ima vremena pročitati novine, a to je obavezno Međimurje.

- Ja sam vam jedna od onih koje često u ponedjeljak dođu u trgovinu prije no što dostave novine pa se moram vraćati. No, nije mi teško jer me zanimaju sve teme iz naše županije, a nekako me najviše privlači sport jer su se sinovi bavili sportom pa uvijek gledam je li zapisana koja rečenica o njihovim klubovima, dodaje.

Najnovije

Reci što misliš!