VESELJE SU JOJ UNUCI

ZLATA ŽULIĆ IZ PALOVCA Slobodno vrijeme za čitanje Lista Međimurje

Iako rijetki, postoje i trenuci kada Zlata ima vremena pročitati novine, a to je obavezno Međimurje.

Umirovljenica Zlata Žulić (67) iz Palovca mirovinu je dočekala na mjestu šivačice tekstila, a kaže nam da je voljela svoj posao te da je u njeno vrijeme bilo jako lijepo raditi. Danas joj slobodno vrijeme upotpunjavaju unuci Marko, Marta, Sara, Ema i najmlađi petomjesečni Lovro koji trenutno ima najviše bakine pažnje.

Vrckava i aktivna, Zlata ne može zamisliti dan bez nekih aktivnosti pa je uključena i u rad Udruge žena Palovčanke s kojima često odlazi na natjecanja, druženja i zabave.

– S Udrugom često putujemo, i Međimurjem, ali i van njega pa tako pamtim i put na Mali Lošinj gdje smo se jako lijepo zabavile. Uz te aktivnosti, vozim i bicikl s kolegicama, odlazimo na aerobik i jednom riječju uživamo, ispričala nam je Zlata.

Iako rijetki, postoje i trenutci kada Zlata ima vremena pročitati novine, a to je obavezno Međimurje.

– Ja sam vam jedna od onih koje često u ponedjeljak dođu u trgovinu prije no što dostave novine pa se moram vraćati. No, nije mi teško jer me zanimaju sve teme iz naše županije, a nekako me najviše privlači sport jer su se sinovi bavili sportom pa uvijek gledam je li zapisana koja rečenica o njihovim klubovima, dodaje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije