Vijesti / Društvo
Društvo
VIDEO I FOTO Jedinstvene i specifične sajmene aktivnosti održavaju se od 10 do 16 sati kod SRC-a Mladost u Čakovcu
M.H.

SAJAM SIGURNOSTI I PREVENCIJE

VIDEO I FOTO Jedinstvene i specifične sajmene aktivnosti održavaju se od 10 do 16 sati kod SRC-a Mladost u Čakovcu

Nakon stanke od dvije godine Policijska uprava međimurska ponovo organizira 'Sajam sigurnosti i prevencije'

'Sajam sigurnosti i prevencije' jedan je od najvećih preventivnih projekata međimurske policije, a kojeg Policijska uprava međimurska organizira u suradnji s Vijećima za prevenciju Međimurske županije i Grada Čakovca. Predstavlja tradicionalno okupljanje svih društvenih segmenata, koji se u svom radu bave sigurnošću i prevencijom. Održava se od 10 do 16 sati na otvorenim terenima kod SRC-a Mladost u Čakovcu.

Sajam sigurnosti i prevencije u Čakovcu Fotogalerija

Velik broj izlagača predstavlja svoju tehniku i pomagala koju koriste u svakodnevnom radu, uz brojne preventivne radionice. Osim službenika Policijske uprave međimurske na Sajmu se predstavljaju i službenici iz drugih policijskih uprava, ali i iz Slovenije te Mađarske.

I dok je najsvečaniji dio akademija povodom obilježavanja blagdana sv. Mihovila –Dana policije, najatraktivniji dio Sajma svakako su pokazne vježbe Interventne jedinice Policijske uprave međimurske.

Pripremljena je i pokazna vježba službenog psa za detekciju droge Policijske uprave međimurske, a tu je i mega vježba združenog Stožera civilne zaštite Međimurske županije u kojoj, osim pripadnika civilne zaštite, sudjeluju i pripadnici Crvenog križa, Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, Hrvatske gorske službe spašavanja - Stanice Čakovec, Javne vatrogasne postrojbe Čakovec te Policijske uprave međimurske.

picture
 
picture
 
picture
 
picture
 
picture
 

 

Najnovije

Reci što misliš!