Vijesti / Društvo
Društvo
ODUŠEVIO ŽIRI Međimurec Nikola Kotur perfektno ispekao patku i prošao dalje u MasterChefu
Nova TV

dobio pregaču

ODUŠEVIO ŽIRI Međimurec Nikola Kotur perfektno ispekao patku i prošao dalje u MasterChefu

Produkcija Nove TV započela je s audicijama za jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu – popularni MasterChef.

Manjkavosti ne mogu proći pokraj žirija, ali pregačom su spremni nagraditi kandidate koji pokazuju talent te veliku volju za kuhanjem i učenjem. Ponešto talenta, ponešto truda i mnogo volje za učenjem novih kulinarskih bravura pokazao im je knjigovođa Nikola Kotur iz Čakovca, piše Dnevnik.hr.

Pripremio je pačja prsa u umaku od reduciranog crnog vina i šumskog voća s palentom od heljde. Iako je s folklorom proputovao velik dio svijeta i probao kuhinje raznih zemalja, za audiciju se odlučio spremiti manje egzotično jelo. ''Kad sam vidio njih trojicu počeo me oblijevati znoj'', osvrnuo se Nikola na svoj nastup pred žirijem.

Njegovu vještinu u kuhinji prepoznali su Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić te su bili oduševljeni okusima kojima ih je osvojio. ''Lijepo pikantno začinjeno, sve funkcionira. Ovako perfektno ispeći patku nije lako za jednog amatera'', rekao mu je Stjepan, a Melkior mu je uručio pregaču. ''Želja za MasterChefom sada mi je još sto puta jača'', kazao je Nikola.

Najnovije

Reci što misliš!