Potpisani Ugovori o nastavku provedbe trogodišnjeg programa

U petak 5. travnja 2013. godine u hotelu International Ministrica socijalne politike i mladih te potpredsjednica Vlade Milanka Opačić  i predsjednica Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Čakovec Miljenka Radović mag. iur i potpisale su Ugovor o nastavku provedbe trogodišnjeg programa (za razdoblje od 2011. do 2014. godine) Udruga u okviru raspoloživih sredstava iz dijela prihoda od igara na sreću za 2013.godinu – financiranje preostalog dijela druge godine (u razdoblju od 1.siječnja do 31. svibnja 2013. godine) i dijela treće godine (u razdoblju od 1. lipnja do 31. prosinca 2013. godine).

Podsjećamo, program koji provodi naše Društvo zove se “Ponudimo više”, a aktivnosti i usluge koje se pružaju u sklopu Programa su: usluge i aktivnosti pomoći i njege u kući, prijevoz članova, usluge i aktivnosti koje doprinose stjecanju novih vještina i povećanju potencijala osoba s invaliditetom za uključivanje na tržište rada, poludnevni boravak u sklopu kojeg se odvijaju radno-proizvodne aktivnosti, aktivnosti svakodnevnog življenja, aktivnost slobodnog druženja, sportsko-rekreativne aktivnosti, izvandruštvene aktivnosti.

Cilj programa je prevencija institucionalizacije odraslih osoba s tjelesnim invaliditetom, socijalizacija istih, dugoročno stvaranje mreža usluga za osobe s invaliditetom na području Međimurske županije u suradnji s jedinicama lokalne samouprave, povećavajući obim, kvalitetu i kvantitetu dostupnih usluga za osobe s invaliditetom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije