Gimnazijski zbor u velikomu finalu u subotu 27. travnja!

Gimnazijski zbor u velikomu finalu u subotu 27. travnja!

Gimnazijski zbor plasirao se u veliki finale ovogodišnjega televizijskoga natjecanja hrvatskih amaterskih pjevačkih zborova! Sjajne učenice i učenici škole koja je desetljećima ponos Međimurja i koja je i službeno među ponajboljim gimnazijama u Hrvatskoj, predvođeni svojim izvanrednim zborovođom i profesorom glazbene umjetnosti Damirom Rodigerom ostvarili su istinski podvig i plasirali se u završnu emisiju serijala “Do posljednjega zbora”!

Odlučili su tako zajednički svojim glasovanjem gledateljice i gledatelji ispred malih ekrana i svojim ocjenama članovi stručnoga žirija u tv-studiju u sastavu Vladimir Kranjčević (najveći autoritet u području zborskoga pjevanja u Hrvatskoj, ravnatelj mnogih amaterskih i profesionalnih ansambala, jedan od najcjenjenijih i najtraženijih hrvatskih dirigenata), Sanja Doležal (iskusna pop pjevačica) i Dražen Siriščević (ravnatelj Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog).

U svim dosadašnjim nastupima mlade Međimurke i mladi Međimurci oduševili su svojom srčanošću i radošću zajedničkoga pjevanja i plesanja, svojom općenito scenskom darovitošću i kreativnošću, i nadasve nadahnutim izvedbama različitih skladbi. Doista, vrlo su se iskazali i predstavili na nacionalnoj razini svoju čakovečku Gimnaziju Josip Slavenski i međimurski zavičaj na najljepši mogući način!

Do subote 27. travnja samo će gledatelji svojim glasovima odlučiti koji ih je zbor ponajviše zadivio svojim nastupima. Podržimo stoga svojim glasovima naše mlade zboraše i poželimo im u mislima i u srcu obilje postignuća i ispunjenja i u završnoj emisiji!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije