Pripreme Čakovečkih mažoretkinja za državno prvenstvo

Pripreme Čakovečkih mažoretkinja za državno prvenstvo

U tijeku su posljednje pripreme Čakovečkih mažoretkinja za odlazak na Državno prvenstvo mažoretkinja! Seniorski sastav i ove godine se ubrzano priprema za ove važne nastupe. No ove godine nešto pomlađena ekipa ima pred sobom veliki izazov u čak nekoliko kategorija u koje su prijavljene.

Naime mnogi su vrhunski rezultati iza njih, od domaćih uspjeha do velikih međudržavnih i europskih medalja. Mnoge prošle velike koreografije i ekipe postavile su vrlo visoke standarde  koje i dalje žele održati. Nadaju se da će im to svakako uspijeti i da će se spoj svježine u mlađoj generaciji dobro uskladiti sa iskustvom dugogodišnjih mažoretkinja i da će tu snagu pokazati već pred sucima. Generalne probe odradile su u brojnim nastupima cijele sezone.

Čakovečke mažoretkinje odlaze na 17. Državno prvenstvo u mažoretu koje će se održati u Kaštelama idući vikend od 26. do 28. travnja 2013. godine. Na prvenstvo odlazi pomlađeni seniorski sastav u sastavu: Iva i Barbara Prprović, Leona Posavec, Ema Sabolić, Tamara Srnec, Ena Raonić, Antonija Jančec, Ana-Maria Fodor, Anja Srnec, Iris Buhin, Kristina i Manuela Frančić, Karla i Klara Grašić, Laura Lovrenčić, Ena Mihalković i Laura Novak pod stručnim vodstvom Smiljane Nedeljko.

Natjecat će se u tri grupne kategorije, i to: Tradicionalni mažoret ples, Paradna grupa seniori i Exibition corp seniori, dok će se u duo kadeti natjecati Karla i Klara Grašić. Ovim putem zahvaljuju Gradu Čakovcu i gradonačelniku Branku Šalamonu na iskazanoj podršci te se nadaju da će i novim rezultatima opravdati njihovo povjerenje kao i drugih sponzora, a posebno onih koji su s njima i koji navijaju za nove uspjehe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije