Vijesti / Društvo
Društvo
TRADICIONALNI IZLET Nagradni izlet ‘Križića’ - dječjeg zbora župe Kotoriba
D. Šarek

KOTORIBA

TRADICIONALNI IZLET Nagradni izlet ‘Križića’ - dječjeg zbora župe Kotoriba

Četrdesetak ‘Križića’ uz svoju dugogodišnju uspješnu voditeljicu, učiteljicu Klaudiju Vidović, otputovalo je na nagradni izlet

Topla ljetna nedjelja djeci dječjeg zbora 'Križići' župe Kotoriba donijela je dugo čekani tradicionalni nagradni izlet. Nakon dvogodišnje pauze zbog epidemioloških mjera ponovno je organiziran izlet kao svojevrsna zahvala djeci koja svojim pjevanjem slave Gospodina svake nedjelje u kotoripskoj crkvi.

TRADICIONALNI IZLET Nagradni izlet ‘Križića’ - dječjeg zbora župe Kotoriba Fotogalerija

Dječji župni zbor koji broji puno radosnih i dobrih članova putovao je u nedaleki Veliki Bukovec, ispraćen blagoslovom župnika Ivana Kljunića, a u pratnji su bili i mnogi ponosni roditelji koji su uvijek čvrsti oslonac i velika podrška voljenoj djeci. Četrdesetak ‘Križića’ uz svoju dugogodišnju uspješnu voditeljicu, učiteljicu Klaudiju Vidović, uveličalo je pjesmom svetu misu u crkvi Svetog Franje Asiškog gdje su ih dočekala dvojica svećenika - župnik Pavao Mesarić kao i velečasni Marko Štefanec, domaći sin koji je na službi u dalekoj Kanadi.

S posebnom su radošću djeca vjernicima Velikog Bukovca darovala svečani doživljaj nedjeljne mise (jer tko pjeva - dvostruko moli) te nakon toga zadovoljno krenula na izletište obitelji Požgaj.

Na velikom imanju koje odiše minulim vremenima i prirodnim ljepotama mogli su vidjeti razne domaće životinje, starinski vrt i cvjetnjak kao i okućnicu iz vremena naših baka, a nije nedostajalo ni igrala za djecu u vanjskom dijelu imanja, kao i zanimljivih sadržaja u samom objektu izletišta. U igri i zajedničkom druženju djeca su provela ugodno ispunjeno vrijeme. Nakon ručka i obilaska velikog imanja, zadovoljni i sretno umorni autobusom su se Križići vratili u svoju Kotoribu.

Najnovije

Reci što misliš!