Vijesti / Društvo
Društvo
FOTO Završno druženje djece, roditelja i odgojitelja PO vrtića Stonoga u prirodi
DV Cvrčak

BILO IM JE ZABAVNO

FOTO Završno druženje djece, roditelja i odgojitelja PO vrtića Stonoga u prirodi

Ovogodišnje ZAVRŠNO DRUŽENJE djece, roditelja i odgojitelja PO vrtića Stonoga organizirano je u prirodnom okruženju izletišta Žabnik u Sv. Martinu na Muri

Na samom druženju u goste su im stigli dugogodišnji prijatelji iz DV Turnišće iz Slovenije-djeca, roditelji i odgojiteljice.

Uz zajednički program: pjesmu, ples i stihove, koji su izvela djeca iz oba vrtića, druženje je nastavljeno u igri, sportskim aktivnostima i pikniku na otvorenom. Djeca su uz nadzor roditelja na otvorenoj vatri samostalno pekla jelo prema vlastitom izboru. Tijekom druženja djeca, roditelji i odgojitelji razmjenjivali su svoja iskustva vezana uz odgoj i obrazovanje i aktivnosti koje se provode u vrtiću i obiteljskom domu.

Završno druženje djece, roditelja i odgojitelja PO vrtića Stonoga u prirodi Fotogalerija

Posebno zanimljiv, u večernjim satima, bio je posjet Zvjezdarnici Čakovec koja se nalazi u Savskoj Vesi. Uz pomoć prijatelja i stručnog osoblja Astronomskog društva VEGA djeci i roditeljima omogućeno je gledanje mjeseca teleskopom, a na vrlo zanimljiv način astrofizičar Dejan Vinković prezentirao je princip pokretanja rakete uz pokuse s vatrom. Zoran Novak upoznao je oduševljene okupljene sa gledanjem Mjeseca teleskopom kroz pokretni krov, a fotografiranje dronom djeci je bilo velik doživljaj.

Puni dojmova vrtićarci su se vratili u svoje dojmove sanjajući nova svemirska prostranstva.

Odgojiteljice DV Cvrčak, PO Stonoga novo Selo Rok: Jagoda Srša, Smiljana Nedeljko, Saša Sanjković i Maja Kozjak Hladki zahvaljuju roditeljima obaju vrtića na suradnji i druženju, Općini Sv. Martin na Muri i mjestu Žabnik koji su im ustupili predivne terene izletišta Žabnik te prijateljima i suradnicima Astronomskog društva VEGA na nezaboravnim trenucima promatranja mjeseca.

Djeca i odgojitelji vesele se ponovnom susretu u prirodi.

Najnovije

Reci što misliš!