Vijesti / Društvo
Društvo
PRELOG Kontakt policajci sudjelovali na sajmu inovacija
Studio VIPRO

AGRO ARCA 2022.

PRELOG Kontakt policajci sudjelovali na sajmu inovacija

U dvorani „DG Sport-a“ u Prelogu, u sklopu održavanja 13. međunarodnog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji „AGRO ARCA 2022.“, kontakt policajci PP Prelog uspostavili informativni punkt

Proteklog petka, 13. svibnja 2022. godine u vremenu od 10,00 do 13,00 sati, na prostoru sportske dvorane „DG Sport“ u Prelogu, u sklopu održavanja 13. međunarodnog sajma inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji „AGRO ARCA 2022.“, kontakt policajci Policijske postaje Prelog u suradnji s predstavnicima Auta kluba Čakovec uspostavili su informativni punkt.
 
Na informativnom punktu posjetitelje su savjetovali o samo zaštitnim mjerama vezanim uz kažnjiva ponašanja, dok je posebna pozornost usmjerena na mjere prevencije od provala, a koje mogu građani provoditi samostalno.

Također, posjetiteljima je skrenuta pozornost na sigurno kretanje u prometu s ciljem povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama, preveniranju prometnih nesreća i njihovih posljedica. Prezentirane su mnoge preventivno-represivne akcije policije, posebice sankcioniranje takozvanih „četiri glavne ubojice u prometu“. Osobe starije životne dobi koje su posjetile informativni punkt, upoznate su s prevencijom drskih krađa, prijevara na kućnom pragu i ulici, te drugih kaznenih djela koja se čine na štetu osoba treće životne dobi.
 
Na informativnom punktu korištene su brošure Policijske uprave međimurske „Zajedno do veće sigurnosti“, „Biciklisti pažnja”, „Pješaci sigurno u prometu” i dr., dok je posjetiteljima podijeljeno 50-ak komada promidžbenog materijala pribavljenih sredstvima Vijeća za prevenciju Međimurske županije i Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa RH.

Informativni punkt policije posjetili su mnogobrojni posjetitelji sajma.

Fotografije pogledajte NA LINKU.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video