Vijesti / Društvo
Društvo
GORNJI KURŠANEC Preventivne aktivnosti usmjerene prema najugroženijim sudionicima u prometu
PU međimurska

PREVENTIVNA AKCIJA

GORNJI KURŠANEC Preventivne aktivnosti usmjerene prema najugroženijim sudionicima u prometu

Za vrijeme akcije policijski službenici prometne policije pješacima i vozačima bicikla podijelili su prigodne edukacijske materijale

U četvrtak, 12. svibnja od 8,30 do 10,00 sati u Gornjem Kuršancu, Ulici bana Jelačića, policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec koristeći Mobilni preventivni centar policije, provodili su preventivne aktivnosti usmjerene prema najugroženijim sudionicima u prometu.
 
Aktivnosti u Gornjem Kuršancu provedene su prema pješacima, vozačima bicikla i ostalim sudionicima u prometu, a posebno prema osobama starije životne dobi.

Svi posjetitelji Mobilnog preventivnog centra policije educirani su o pravilnom kretanju u prometu, obvezi korištenja reflektirajućeg prsluka ili reflektirajuće biciklističke odjeće te im je upućen apel da dosljedno poštuju prometne propise i pravila ponašanja u prometu.
 
Za vrijeme akcije policijski službenici prometne policije pješacima i vozačima bicikla podijelili su prigodne edukacijske materijale (reflektirajuće trakice, letke, brošure…).

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video