Vijesti / Društvo
Društvo
LJUBAV JE NA SELU Damir kući poslao Vanju, Antonija poručila Tomislavu: 'Izgledam kao tvoja buduća žena!'
RTL

MEĐIMURCI TRAŽE LJUBAV

LJUBAV JE NA SELU Damir kući poslao Vanju, Antonija poručila Tomislavu: 'Izgledam kao tvoja buduća žena!'

Nakon prvih spojeva i prvog tuluma, vrijeme je i za prve teške odluke. Budući da su dobili najviše pisama, Krunoslav, Ivo, Damir i Branko neke svoje dame već na početku moraju poslati doma

''Vagao sam'', kazao je Kruno pa odlučio kako na njegovu farmu sigurno neće Zinka. Iako je bila zagrijana za njega, nakon ispadanja ipak je poručila: ''Mislim da nije tip za mene!''

Na redu je već bio Ivo. ''Pravo da kažem, ne živim u nadi. Ali ako ostanem, neću reći da neću'', skeptična je bila Radmila, a kad je upravo njezino ime prvo izgovorio Ivo, prilično se uvrijedila.

'Hvala puno na nedruženju. Malo ste nam vremena posvetili, a došli smo zbog vas'', poručila mu je. ''Ali ja volim žene, sve!'' pravdao se Ivo.

''Njemu treba cijeli svijet žena, tko je on? Svira balalajke, što? Čovjeku je 75 godina starosti, glupost!'' zaključila je Rada pa uz pokoju psovku otišla. Uz Radu, Ivo je odabrao kako i Marija neće na njegovu farmu.

Zlatne djevojke izrešetale farmere

Svoj je pozdravni vjenčić Damir odlučio dodijeliti Vanji. ''Već jučer sam donio odluku, ali mislim da ću je danas ipak promijeniti'', priznao je, a Vanja mu nije zamjerila.

I Branko je morao izbaciti jednu damu, a odlučio se za Silvanu jer je nije imao prilike dovoljno upoznati.

Nakon prvih šokova, pred farmerima je još jedan važan zadatak – upoznavanje sa ''zlatnim djevojkama'' na spoju na slijepo, i to pred očima svih ostalih farmera i kandidatkinja.

Prvi na redu bio je Branko kojemu se pridužila ''zlatna'' Dubravka. ''Imam samo želju da se udam'', poručila mu je uz pljesak ostalih, dok je farmer bio malo suzdržaniji po tom pitanju.

Njihov spoj budno su pratile Brankove ostale dame, posebno ljubomorna Inna: ''Meni to smeta jer i ja bih htjela brak s Brankom''.

Krunoslava je već čekala njegova Dijana. Sramežljivi farmer ispitao ju je o očekivanjima i prijašnjim ljubavnim iskustvima, no ona nije bila impresionirana.

''Ja sam kraljica! Ja sam se za taj susret jako dobro pripremila. Htjela sam da čuje da sam jedna odrješita žena koja zna s pilama i kosilicama toliko dobro raditi da one sve nakon nekog vremena jednostavno popucaju'', kazala je Dijana.

A nakon što je čula kako farmer već godinama nije pročitao knjigu, uslijedila je kritika: ''Ne voli čitati, to nama, piscima, nije baš drago čuti u uhu. Ali nekad treba lektiru ponoviti, abecedu ponoviti…''

''Krunoslav se sam smotao, zablokirao je'', komentirale su i druge Krunine dame.

'Kad bih te sutra zaručio, što bi rekla?'

I 'zlatna' Gordana jedva je čekala upoznati Ivu, a on je opet ponovio svoje želje. ''Jesi li promislila o mojoj izjavi?

Ja imam samo jednog sina… Bi li mogla imati još djece?'' iznenadio je svoju djevojku Ivo. ''Zateklo me. To ne dolazi u obzir'', priznala je, dodavši da bi ga ipak voljela malo bolje upoznati.

A i povratnica u emisiju Ruža spremno je krenula osvajati Milana. ''Elegantna sam, lijepa, rumena'', opisala se farmeru. ''Daj više da je vidim pa da idemo za Liku'', požurivao ju je Milan.

''Prolaze me trnci'', uzbuđen je bio i Damir dok se iza pregrade skrivala Josephina. ''Pozitivno sam se iznenadio'', kazao je kad ju je napokon ugledao.Posljednji je na redu bio Tomislav kojeg je čekala Antonija. ''Ozbiljna sam, nisam za avanture, više sam za duge veze… Zato sam i došla ovdje'', otkrila mu je.

''Izgledam kao tvoja buduća žena!'' dodala je Antonija uz odobravanje ostalih.

A iako su svi očekivali Stelinu reakciju, ona je ostala suzdržana: ''Ne osjećam se ugroženo, znam svoje kvalitete''. ''Na prvu mi se nije svidjela apsolutno, nije moj tip'', ipak je ostao razočaran Tomislav.

A nakon spojeva, neki su farmer iskoristili priliku da još malo razgovaraju sa svojim djevojkama.
''Ja mogu već krenuti za Smokovljane što se mene tiče'', Ivi je poručila Gordana.

No Ivo je, iako je komplimente svima dijelio šakom i kapom, najviše zagrizao za Katu pa su čak pale i prve ponude za brak.

''Kad sam te vidio, nisam znao kamo da više pogledam! Kad bih te sutra zaručio, što bi ti rekla? Kad bih ti donio 'diamond' u džepu, kleknuo na koljena…'' upitao je Ivo šokiranu Katu.

''Jako mi je teško odgovoriti na to sad'', kazala je.

'Vidiš, ja imam odgovor. Ja bih odmah rekao 'Yes'. Stvarno!'', odgovorio joj je, a i Kata je rekla kako bi se u tom slučaju mogla predomisliti.

Neočekivana iskrena priznanja

A na repertoaru Tomislavovih djevojaka bile su neke potpuno druge teme.

''Ti nisi ona osoba koja se predstavila na svom profilu… Ti nisi muškarac kakvog sam ja željela i zamišljala. Rekao si da si iskren i ozbiljan… Nisi mi se uopće obratio, a ja sam došla tu zbog tebe'', poručila je farmeru 'zlatna' Antonija nakon što je doznala da se na tulumu ljubio sa Samantom, a zavodio je i Marinu i Stelu.

''On je jedna nježna duša, samo ima tu neku barijeru. Život ga nije mazio i time se štiti od drugih ljudi da ne bude povrijeđen'', branila ga je Stela.

''Ono što se desilo, ono nije ništa bilo'', rekao je Tomislav Samanti, misleći na njihov poljubac.

''Dopisivao si se s Marinom i onda nakon toga si se uhvatio Stele, a onda i još i mene poljubio, a sad kažeš da je to bila proba'', nastavila je Samanta, a Tomislav joj je priznao da je još uvijek djevac.

''Sa Stelom želim ozbiljno'', odgovorio je.

''Imam jedno pitanje koje me kopka… Zasmetao me taj poljubac. Razvili su se neki osjećaji između tebe i mene. Što ti je taj poljubac značio?'' pitala ga je Stela.

''Apsolutno ništa! Ne sviđa mi se uopće! Ne znam kako bih ti to objasnio. Samanta je bila tu i mene je obuzeo taj trenutak slabosti'', otkrio joj je, dodavši i da je s Marinom stvar gotova.

''Pronašao sam srodnu dušu koju sam tražio. S njom želim provesti cijeli svoj život'', priznao je u izjavama Tomislav, no pred Stelom nije bio toliko rječit.

''Ako misliš nešto sa mnom ozbiljno, onda moraju biti sve karte na stolu. Ja sam ozbiljna žena i tražim stabilnost u ljubavi'', poručila mu je Stela za kraj.

A postoji li šansa da se među njima uistinu dogodi ljubav i koga farmeri vode na svoja imanja, gledatelji će doznati već sutra od 21:20 sati na RTL-u.

Najnovije

Reci što misliš!