Vijesti / Društvo
Društvo
UZ DANE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE 'Si znal?!' da je Bedem pravo mjesto za međimurski pub kviz?
BŠK

NA NAJLJEPŠOJ TERASI U ČAKOVCU

UZ DANE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE 'Si znal?!' da je Bedem pravo mjesto za međimurski pub kviz?

U ulozi kvizmeštra po prvi put se samostalno okušao, i u tome se odlično snašao, 20-godišnji student matematike Filip Vinković iz Žabnika

Na najljepšoj terasi u Čakovcu, onoj Caffe bara 'Bedem' smještenog u Riznici Međimurja, večeras se održao međimurski pub kviz pod nazivom 'Si znal?!'. Prvo kvizaško natjecanje u ovom prostoru dio je programa Dana Međimurske županije pa je, shodno tome, i dio pitanja posvećen upravo našem kraju.

U ulozi sastavljača pitanja, odnosno kvizmeštra, po prvi put se samostalno okušao, i u tome se odlično snašao, 20-godišnji student matematike na zagrebačkom Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Filip Vinković iz Žabnika. Kvizaškoj sceni priključio se prije tri godine, sudjelovao je i u popularnoj 'Potjeri' u kojoj je sa suigračem osvojio impresivnih 98 tisuća kuna, a u Zagrebu često sudjeluje i u individualnim kvizovima.

UZ DANE MEĐIMURSKE ŽUPANIJE 'Si znal?!' da je Bedem pravo mjesto za međimurski pub kviz? Fotogalerija

Današnji je, uz suradnika Kristiana Kolara, koncipirao u tri grupe po 16 pitanja, od kojih je jedna posvećena Međimurju i svemu što naš kraj ima za ponuditi, a sve s ciljem promocije naše županije i naših proizvođača.

U tom su duhu pripremljene i bogate nagrade, i to za sve sudionike, iako su se sponzori, poznate međimurske tvrtke, proizvođači i ustanove, pobrinuli za posebno bogate nagrade za prva tri mjesta i još jednu dodatnu za pobjednike grupe pitanja o Međimurju.

Naposljetku, najviše je znanja pokazala ekipa 'No sikiriki', drugo je mjesto zauzela ekipa 'Keš Đoni', a treće 'Nepobačena djeca Željke Markić'.

Dašak atmosfere s kviza pogledajte u našoj fotogaleriji.

Najnovije

Reci što misliš!