NAGRADNA IGRA: Mladi čakovečki bend Media Stres izdao EP!

NAGRADNA IGRA: Mladi čakovečki bend Media Stres izdao EP!

Talentirani čakovečki bend zanimljivog imena Media Stres izdao je svoj prvi EP. Osnovani početkom 2012. kao četveročlani bend, ubrzo dobivaju i još jednog člana. Ali nakon nekoliko odrađenih koncerata ta postava se raspada. Započinju s novim, ozbiljnijim radom u tročlanoj ekipi.

>>> Osvojite CD! Detalje nagradne igre potražite niže u članku

Nakon nekoliko mjeseci vježbe i upornog rada na pjesmama odlučili su ući u studio “Jazbina” Mala Subotica, gdje snimaju njihov prvi EP “Fear and Panic” koji izlazi u ožujku 2013. godine. EP sadrži 6. pjesama alternativnog rocka pisanih na engleskome jeziku s velikim utjecajom hard, progressive i eksperimentalnog rocka.

Odmah nakon izlaska iz studia dečki su objavili svoj prvi singl pod imenom My Former Love, a nedugo zatim i drugi singl Fear and Panic za koji kako najavljuju bi uskoro mogao stići i spot.

Cijena EP-a je 20 kuna i svi zainteresirani za kupnju EP-a to mogu učiniti klikom ovdje u digitalnom obliku, a svi koji bi htjeli kupiti CD-e to mogu učiniti tako da se dečkima jave na mediastres@gmail.com ili na njihovu Facebook stranicu. Bend se unaprijed zahvaljuje svima koji će kupiti EP te tako podržati bend.

Na kraju je svakako vrijedno spomenuti imena dečki čije glazbeno umijeće potječe od vlastitih kreatorskih ideja. Članovi ekipe “Media Stres” su Karlo Komorski (lead gitara i vokal), Matej Obadić (bubnjevi i prateći vokal) i Saša Hutinec (bas gitara i prateći vokal). Ne sumnjamo u njihovu buduću uspješnost, i nadasve, isticanje i posebnost.

NAGRADNA IGRA: Media Stres poklanja 2 CD-a. Sve što trebate napraviti je otići na njihovu Facebook stranicu i podjeliti ovaj članak s njihove stranice na vaš profil. Ostala uputstva potražite na njihovoj Facebook stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije