Dijelimo ulaznice za koncert Parnog Valjka “Bez struje” u Čakovcu

Dijelimo ulaznice za koncert Parnog Valjka “Bez struje” u Čakovcu

Prije osamnaest godina Parni Valjak je u Čakovcu prvi put održao unplugged koncert “Bez struje” u Centru za kulturu, a sada se ponovno vraća u punom sastavu i sa starim – novim stvarima napraviti koncert za pamćenje!

Akustika je nešto puno intimnije gdje do izražaja dolaze prirodni zvukovi instrumenata, ali i vokala.  Ona je jedna zahvalna i lijepa stvar gdje imate definitivno veliku odgovornost, jer nema skrivanja iza pojačala, iza gitare, a to se odnosi pogotovo na vokale koji su u prvom planu. Potrebno je otpjevati sa dušom i tu nema “falša” – izjavio je Aki Rahimovski za portal eMedjimurje.hr.

Na repertoaru u subotu 13. travnja u dvorani GOC-a naći će se stari hitovi benda, ali u live verziji kao što su pjesme “Ugasi me” i “700 milja od kuće”,koje su snimljene lani na nastupu u Beogradu. Hus i društvo za tu priliku su također bili ‘ištekani’, tako da će nam ova dva singla najbolje dočarati atmosferu koja vlada na nastupima ovog legendarnoga benda.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti od 8.3.2013. na sljedećim prodajnim mjestima:

Čakovec – Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, Radio 1
Prelog
– Pizzeria Ro-Sa
Mursko Središće
– Pizzeria Vuri
Palovec
– Domino bar
Varaždin
– Barfly

putem Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventim.


Najbržoj dvojici dijelimo 2×1 ulaznicu!

Prva dvojica koja ostave komentar ispod članka, dobivaju po jednu ulaznicu za subotnji koncert Parnog Valjka u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu! Ulaznice podižete na imena na koja Vam glasi Vaš Facebook profil, ili ostavite u komentaru ime na koga želite da ulaznica stoji. Podižete je sa osobnom iskaznicom u Domino baru u Palovcu! Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije