Uspješna prva godina Udruge mladih iz Mihovljana

Uspješna prva godina Udruge mladih iz Mihovljana

Udruga mladih iz Mihovljana održala je svoju prvu godišnju skupštinu koju je vodila predsjednica Kristina Bajs. Izvješće o radu udruge u 2012. godini i njihovo financijsko stanje podnijeli su dopredsjednica Božica Dovečer i tajnik Almir Mahmutović, a predsjednica Nadzornog odbora Ivona Vugrinec potvrdila je da je Upravni odbor sve korektno odradio.

Na početku je predsjednica pozdravila sve goste od kojih su posebno naglašeni bili predsjednik Odbora za društvene djelatnosti Grada Čakovca Stjepan Kovač, gradski vijećnik Jura Horvat, prof. na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu Tibor Rodiger i predsjednik Mjesnog odbora u Mihovljanu Franjo Patafta.

Pozdravne riječi dobrodošlice  upućene su i svim udrugama koje djeluju u Mihovljanu te gostima i prijateljima iz Udruge mladih Grada Preloga, Udruge mladih Mačkovec, Udruge mladih Mali Mihaljevec, Udruge mladih Šenkovec i Mladeži iz Kobilja iz susjedne Slovenije.

Udruga mladih Mihovljan u svoj plan rada za 2013.godinu uvrstila je uređenje vlastite prostorije, radionicu plesa, razne turnire u beli, stolnom nogometu, izgradnju odbojkaškog terena na pijesku, sportske igre, izlete, humanitarne akcije kao i akcije čišćenja te pomaganje ostalim udrugama za ljepši život u Mihovljanu.

Nakon završetka formalnog dijela uslijedila je riječ gostiju gdje su se mogle čuti samo dobre kritike, pohvale i pomoć u ostvarenju njihovog zacrtanog plana rada. Na samom kraju skupštine predsjednica je zahvalila svima koji su im pomagali i naglasila da su uspješno zakoračili u 2013.godinu u kojoj očekuju još veću suradnju s ostalim udrugama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije