Vijesti / Društvo
Društvo
VELIK INTERES Održan 2. stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća
ETŠ Čakovec

etš čakovec

VELIK INTERES Održan 2. stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća

U srijedu, 16. 2. 2022. putem platforme Zoom održan je 2. stručni skup Međužupanijskog stručnog vijeća (obrazovni sektor Ekonomija, trgovina i poslovna administracija; podsektor Ekonomija)

Skup je održan za profesore ekonomske skupine predmeta iz Srednjih škola Zabok, Ivanec, Novi Marof, Ludbreg, Prelog i Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, čiji je profesor Josip Posavec voditelj Vijeća i organizator skupa.

Na samom početku skupa nazočne je pozdravila i zaželjela uspješan rad ravnateljica Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Bosiljka Vinković Kukolić.

Tema stručnog skupa bila je Financijska pismenost i zaštita potrošača, kroz koji su nas vodile gđa Danijela Princi Grgat i Ana Vrbošić iz Hrvatskog instituta za financijsku edukaciju. Predavačice su polaznicima govorile o temeljenim financijskim pojmovima nužnim za financijsku pismenost, kako potrebe i želje utječu na trošenje novca i donošenje financijskih odluka, o utjecaju valutnog i kamatnog rizika na ugovore o financijskim uslugama te o značenju i ulozi planiranja osobnih financija

Veliki interes svih sudionika dokaz su zanimljivosti teme i skupa. Veliko hvala predavačicama na zanimljivoj edukaciji.

Najnovije

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.