Animirani hit The Croods stiže u čakovečki CZK-u

Animirani hit The Croods stiže u čakovečki CZK-u

Zanimljiv filmski program očekuje nas u čakovečkom Centru za kulturu. Od 13. do 16. travnja prikazuje se animirana avanturistička komedija sinkroniziran na hrvatski jezik The Croods. Zbog velikog interesa film će se prikazivati  u subotu 13. travnja u 10 i 18 sati.

Novi animirani film iz radionice DreamWorks – pustolovina jedne obitelji koja će promijeniti svijet! Croods je animirana avanturistička komedija koja prati život prve moderne obitelji na putovanju života. Špilja koja je bila njihov dom uništena je, a isto prijeti većini svijeta koji poznaju, pa su prisiljeni krenuti na prvo obiteljsko putovanje u povijesti.

Prolazeći kroz generacijske sukobe i preživljavajući seizmičke poremećaje otkrit će vrli novi svijet pun fantastičnih stvorenja i budućnost koja nadilazi sve što su mogli zamisliti. Dinamika obitelji, mada se događa pred više milijuna godina, jako nam je bliska.

U istom vremenskom razdoblju prikazuje se i SF akcijska avantura G.I. JOE: Osveta u kojoj glavne uloge igraju Bruce Willis, Dwayne Johnson i Channing Tatum. Elitna postrojba G.I. Joe u ovom se nastavku bori protiv svojih starih neprijatelja, organizacije Cobra, ali se moraju suočiti i s prijetnjama iz vlade koje bi mogle ugroziti samo njihovo postojanje.

Tribina ČČ: Prekidi uz glumce Amara Bukvića i Nataše Janjić

Na Trbini ČČ 11. travnja u 20 sati gostuje Kazalište Planet art iz Zagreba s predstavom Prekidi u kojoj igraju Amar Bukvić i Nataša Janjić. Prekidi prate Stevea i Alice, mladi par, na putu kroz njihovu ljubavnu vezu prožetu poznatim ljubavnim toponimima: strašću, slomljenim srcima, prekidanjem, ponovnim sastajanjem, zanosom i samoćom, što će bez sumnje prepoznati svatko tko je ikada bio u ljubavnoj vezi.

Kako im se putovi uvijek nanovo isprepliću, njihovi susreti su ponekad smiješni, ponekad tužni, ponekad zabavni, ponekad dirljivi, a iznad svega prožeti iskrenom potrebom za pravim odnosom.


Izložba i koncert

Od 11. do 24. travnja u Galeriji Scheier možete pogledati izložbu Ivane Gagić Kičinbači pod nazivom Grafičke priče. Otvorenje izložbe je 11. travnja u 19 sati. U utorak 16. travnja u Galeriji Scheier održat će se koncert Davida Horvatića na klarinetu i Mie Elezović na klaviru. Početak koncerta zakazan je za 20 sati.

Cukorek donosi premijeru Kućni duhovi ili nevidljivi recept za sreću

Kazališna tribina za djecu i mlade Cukorek u nedjelju 14. travnja u 16 sati poziva vas na premijeru predstave Kućni duhovi ili nevidljivi recept za sreću u izvođenju Kazališne družine Pinklec Čakovec & Dječjeg kazališta Dubrava iz Zagreba.

Igraju Marija Kolb, Matija Kezele, Davor Dokleja i Mario Jakšić. Kućni duhovi ili nevidljivi recept za sreću, autorice i redateljice Tamare Kučinović, predstava je koja će nastati prema motivima dječjeg romana Dubravke Ugrešić Kućni duhovi. Zamišljena je kao lutkarska predstava, a namijenjena je vrtićkoj djeci i nižim razredima osnovnih škola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije