Javno predavanje Michela Simona 11. travnja u Varaždinu

Javno predavanje Michela Simona 11. travnja u Varaždinu

U Varaždin opet stiže Michel Simon iz Pariza. On će u četvrtak 11. travnja u Županijskoj palači u Skupštinskoj dvorani na prvom katu, Franjevački trg 1 u Varaždinu održati javno predavanje u obliku seminara koje će trajati od 18 do 10,30 sati. Tema je i više nego zanimljiva i često se preispitujemo oko nje: “Tolerancija – snaga prihvaćanja”.

Tolerantna osoba ima snagu prihvaćanja i prilagođavanja u svim situacijama i sa svim ljudima. U današnjem svijetu treba mnogo snage i smirenosti kao i razumijevanja da možemo prigrliti različite stavove, ponašanja i izazove koji se stavljaju pred nas. Dok poštuje bogatstvo različitih mišljenja i perspektiva koje tkaju tapiseriju života, osoba sa snagom tolerancije ostaje smirena i zadovoljna.

Michel Simon  više od 30 godina kao francuski voditelj i učitelj samorazvoja pomaže ljudima raznih dobnih, kulturnih i vjerskih pozadina otkriti i razviti univerzalne ljudske vrijednosti, održavajući brojne programe i predavanja o moralnim i duhovnim kvalitetama na četiri kontinenta.

Posljednjih nekoliko godina sve se više bavi life managementom. Za sve informacija obratite se na email: bkvarazdin@gmail.com.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije