MALA MEĐIMURKA OSVOJILA AKIJEVO SRCE

VIDEO Matea Krajačić: Akijeve koncerte godinama je pratila posebna djevojčica, upoznali su se u Čakovcu

Matea Krajačić, 13-godišnja djevojčica jednom je prilikom u očevoj glazbenoj kolekciji čula Parni valjak, a onda bend godinama pratila

Aki Rahimovski ispraćen je na zagrebačkom Mirogoju, a od njega se danas oprostila i jedna, njemu posebna obožavateljica, 13-godišnja djevojčica Matea Krajačić. S ocem je doputovala iz Njemačke kako bi posljednji put pozdravila svog prijatelja i idola.

>>> Parni Valjak našao malu obožavateljicu – ona je Matea Krajačić (8)

Prvi put Akijev glas čula je kad je bila vrtićke dobi. Njezin tata, također glazbenik, često je slušao glazbu. Jedan se album Matei posebno svidio, a onda je godinama svog idola pratila po koncertima. 

Zadnji su se put vidjeli u Varaždinu i Splitu. Dva koncerta u istom tjednu. “I uvijek je ono bilo – vidimo se. Tako smo se oprostili zadnji put isto. Vidimo se”, govori Željko Krajačić, Matein otac.

Priča koja je sve dirnula započela je u Čakovcu

Podsjetimo, Parni valjak 2016. godine nastupio je na manifestaciji Porcijunkulovo u Čakovcu i u prvom redu strastveno i iz sveg glasa pjevala je njihova najmlađa obožavateljica, koju su odmah primjetili. Kamere RTL televizije zabilježile su o kojoj se obožavateljici radi, obožavateljici zbog koje je Aki morao sići s pozornice, srdačno je pozdraviti i poljubiti.

Parni Valjak odlučio je pronaći djevojčicu, kao i njene roditelje, jer je žele kao svoju posebnu gošću na ovom posebnom koncertu – A u svom je naumu i uspio. Putem našeg portala pronašli su je u rekordnih 20 minuta. A ona je Matea Krajačić, tada je imala 8 godina i ide u drugi razred. S roditeljima živi u Njemačkoj. Uspjeli smo uspostaviti kontakt s njezinim ocem Željkom koji nije krio oduševljenje nastalom situacijom.

Rekao nam je kako je rodom iz Novog Sela Rok te žive u 750 kilometara udaljenom Göppingenu i baš su ciljano došli na Porcijunkulovo i koncert Parnog valjka čiji su vjerni obožavatelji. Željko u podrumu obiteljske kuće voli zasvirati gitaru, a Matea ima i svoju pozornicu gdje nastupa pjevajući pjesme najdražeg joj Akija i Parnog valjka.

Najnovije