Vijesti / Društvo
Društvo
ZABAVAN VIKEND U TERMAMA SVETI MARTIN Pokažite umijeće pirueta na ledu i zaplešite uz dobru glazbu
TZ Općine Sveti Martin na Muri

TZ OPĆINE SVETI MARTIN POZIVA

ZABAVAN VIKEND U TERMAMA SVETI MARTIN Pokažite umijeće pirueta na ledu i zaplešite uz dobru glazbu

Klizalište, koncerti, kvizovi i zabavan animacijski program za djecu čekaju vas ovog vikenda u Termama Sveti Martin

Dođite u Terme Sveti Martin, pokažite svoje umijeće pirueta na ledu i zaplešite uz dobru glazbu.

Najljepša čarolija još uvijek traje u Termama Sveti Martin, gdje je ove zime svoje mjesto pronašlo potpuno novo klizalište, koje je otvoreno za sve posjetitelje od ponedjeljka do četvrtka i nedjeljom od 10 do 22 sata, a petkom i subotom od 10 do ponoći. Nakon klizanja, vratite energiju ukusnim domaćim proizvodima lokalnih OPG-ova ili posjetite Pub Potkova i probajte neke od najboljih burgera u ponudi.

Nakon „dobre klope“ pronađite svoje mjesto ispred pozornice i u petak, 14. siječnja od 21 sati uživajte u glazbenom nastupu grupe Like father like son, dok vas već u subotu, 15. siječnja očekuje dobra zabava i puno plesa uz Tamburaški sastav Podrumari, koji na istoj lokaciji nastupa od 21 sat. Za najmlađe posjetitelje, terme su pripremile zabavan animacijski program na samom klizalištu uz maskotu Martija, svakog dana u 17 sati te kvizove za one malo veće u Pubu Potkova.

Terme su se pobrinule i da do kraja siječnja svaki vikend ispune dobrim vibracijama i živom glazbom pa vas tako očekuju Kumovi, 22. siječnja i posebni koncert za zatvaranje Adventa u Termama Sveti Martin – tamburaši u starkama Mejaši, 29. siječnja.

Važno je napomenuti kako će sukladno novim propisanim mjerama za prisustvovanje svim navedenim koncertima i nastupima na otvorenom, biti potrebno imati valjanu Covid potvrdu koja će se provjeravati prilikom dolaska, kažu iz TZ Općine Sveti Martin na Muri.

Najnovije

Reci što misliš!